Har I et særligt arrangement eller budskab som I ønsker mere synligt, så stiller Visit Kolding gerne Facebook kanalen til rådighed.

Læs mere ↗
Den søde juletid nærmer sig og her hos Visit Kolding er vi ved at være klar.
Læs mere ↗
Nu har du mulighed for at få alle dine arrangementer og events synliggjort ved hjælp af Danmarks kulturkalender - Kulturnaut.
Læs mere ↗
Gennem de sidste 2 år har vi i Visit Kolding sammen med Christiansfeld Centret arbejdet tæt sammen med Nationalpark Vadehavet og Kongernes Jelling i samarbejdet om Verdensarvssteder i Syddanmark.
Læs mere ↗
Vi er igang med forberedelserne til 2019 udgaven og du kan stadig nå at få din annonce med.
Læs mere ↗

Kolding Light Festival er en lysfestival, der afholdes i dagene fra den 6. til 8. december 2018 i Kolding by. Oplev spændende lyssætninger, videolys, interaktive installationer og lyskunst.

Læs mere ↗

​På Koldings gamle kongeslot kan du opleve den gode stemning og besøge de mange håndplukkede boder, der udstiller og sælger design og unikke gaver du ikke kan få alle andre steder.​ 

Læs mere ↗

Kig ind i julemandens hus i Helligkorsgade, som oser af go gammeldaws jul og er julepyntet efter alle kunstens juleregler, så du med garanti i kommer i julehumør...

Læs mere ↗

Designskolen Kolding slår dørene op for designernes populære julebazar. Igen i år vil skolen emme af julestemning og være spækket med unikadesigns produceret af nuværende og tidligere elever.

Læs mere ↗

Man kan komme med i skoven og fælde sit eget juletræ. Nyde nyde varm kakao eller gløgg og æbleskiver i stalden, som får besøg af Julemanden kl. 10.30 og kl. 13.30.

Læs mere ↗
Frameld nyhedsbrev