Hvis du vil have en idé om fremtidens forbrugermønstre, så kan du med fordel kigge på de yngre generationer - for mange af de trends der kendertegner Gen Z's online adfærd bliver standarden for shoppingoplevelserne i de kommende år.

I dette oplæg dykker vi ned i Gen Z* forbrugeradfærd - hvordan ser deres kunderejse ud og hvordan agerer de på de sociale medier. Selv om dit produkt eller din ydelse ikke direkte henvender sig til denne målgruppe - ja så er det altså stadig en god idé, at du lytter og lærer af deres måde at handle på - for den bliver hurtigt "adopteret" af de "ældre" generationer.

Flere unge bruger sociale medier som shopping-kanal, og dette smitter også af på de efterfølgende generationer.

Gen Z vil gerne connecte med virksomheder på et dybere niveau gennem delte værdier, samt følelsen af at høre til - så hvordan skal man som virksomhed kommunikere til denne målgruppe?

*Gen Z (eller Generation Z) er en generationsbetegnelse for personer der er født i årene mellem 1995 og 2010. Et af kendetegnene ved Generation Z er at de er digitalt indfødte - de er vokset op med internettet og har fulgt de sociale mediers udbredelse. 

Underviser

Underviserne er Stefanie Rathschau og Rikke Simonsen der begge er Social Media Specialister hos Asento.

Asento  er et digitalt marketing bureau med kontor i Kolding og København. Asento arbejder med mange grene af digital marketing, og har bl.a. specialister indenfor SEO, Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads og Email Marketing.

Marketing à la Carte

Marketing à la Carte præsenterer et menukort spækket med lette marketingemner, så du frit kan sammensætte lige præcis den menu, der passer til dig og din virksomhed. I ti serveringer kan du få en smagsprøve på forskellige marketingdiscipliner - alle tilsat en god portion netværk, sparring, faglig viden samt en lang række praktiske fif, som du kan gå hjem og bruge i din markedsføring med det samme.

Marketing à la Carte - mere fra menukortet

06. december 2023
kl. 08:30 - 10:00
Pakhuset
Bornholm
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding

Arrangementet er afholdt.

Tanja Marek
tamar@businesskolding.dk
60776027