Beckhoff Automations nye hus rummer alt inden for top moderne teknologi, og du har nu muligheden for at komme en tur med rundt i deres nye hus samt høre hvorfor det giver værdi at foretage energirigtige investeringer.

ALLE PLADSER ER OPTAGET!
Vil du på ventelisten, kan du sende en mail til Sannie på sanpo@businesskolding.dk

Beckhoff Automation, Ingeniør'ne og Business Kolding inviterer til morgen netværksmøde hvor vi skal dykke ned i intelligent og bæredygtigt byggeri.

Direktør Michael Nielsen og Applikations ingeniør Henrik Byrialsen fra Beckhoff Automation, vil fortælle om firmaet og deres historie. Hvor kommer de fra, hvor er de på vej hen og hvorfor har det valgt netop at bygge i Kolding.

Deres flotte nye hus, på Birkemose Allé, rummer alt inden for top moderne teknologi. Vi skal høre hvordan et sådan hus fungerer rent teknologisk, og hvorfor de mener det giver mening at kunne styre ”alt” fra en central styring. Alt fra intelligent adgangskontrol, over komfortregulering af rum, samt avanceret lysstyring mm.

Henrik Bilberg fra Ingeniør'ne vil sætte fokus på hvordan man kan få overblik over hvilke muligheder der er for gode investeringer i energirigtige løsninger i en bygning.

Herunder forskellige eksempler på projekter der kan skabe merværdi for en virksomhed som eksempelvis genanvendelse af overskudsenergi.

 

OBS! Grundet COVID-19 er der kun 25 pladser.

 

Program
07.30

Ankomst og morgenmad

08.00

Velkomst
v/Adm. direktør Morten Bjørn Hansen, Business Kolding

08.10

Oplæg
v/Direktør Michael Nielsen, Beckhoff Automation

08.50

Kort pause

09.00

Oplæg
v/Afdelingschef og partner Henrik Bilberg, Ingeniør'ne

09.30

Rundvisning i huset

10.00

Tak for i dag

27. oktober 2020
kl. 07:30 - 10:00
Beckhoff Automation
Birkemose Allé 1
6000 Kolding
GRATIS
No-show-fee på kr. 250,- opkræves ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før arrangementsstart.

Arrangementet er afholdt.

Sannie Poulsen
sanpo@businesskolding.dk
21 25 02 86