I samarbejde med OKNygaard sætter vi fokus på vand og resurseudnyttelse. Regnvand er en vigtig resurse og vi bliver hele tiden klogere på, hvordan vi kan udnytte regnvandet i vores bygge- og byudviklingsprojekter.

Business Koldings Go Green-netværk inviterer til morgenmøde om vand. Viden om vandet giver de bedste muligheder for klimatilpasninger og bæredygtig byudvikling i fremtiden.

Morgenmødet består af oplæg af Kristoffer Sindby, som er udviklingschef inden for klimatilpasning hos OKNygaard. Oplægget fokuserer på forskellige perspektiver og viden om vand, klimatilpasning og resurseudnyttelse.

Vi undersøger, hvordan regnvand bliver en resurse. Vi ser på aspekter af fremtiden, hvor gråt spildevand muligvis kan indgå. Derudover undersøger vi hvilke barrierer der er i dag, samt optimering af samskabelse af projekter. Vi lærer om LAR-løsninger (Lokal afledning af regnvands løsninger), som bruges i dag, og hvordan vi kan kombinere dem. Vi ser på aspekter af fremtiden, hvor gråt spildevand muligvis kan indgå. 

Til morgenmødet er der rig mulighed for spørgsmål, diskussion og sparring 

 

Program
7.45

Godmorgen og velkommen

Business Kolding Go Green-netværket er vært med morgenbrød

8.00

Regnvand som resurse

v/ Kristoffer Sindby, OKNygaard 

8.45

Spørgsmål og netværk

9.15

Tak for i dag

23. november 2022
kl. 07:45 - 09:15
Pakhuset
Mødelokale Bornholm
Sdr. Havnegade 7
7000 Kolding

Arrangementet er afholdt.

Lise Daldorph
lidal@businesskolding.dk
+45 29 24 59 34