Business Kolding er en erhvervsdrivende fond med de 3 erhvervsforeninger og Kolding Kommune som primære opgavestillere.

Fondens opgaver kan overordnet beskrives i to dele:

  1. Erhvervsfremme services og udvikling inden for handel, turisme og erhverv i opdrag fra Kolding Kommune. Services, som er tilgængelige for alle virksomheder med behov for rådgivning og støtte.

  2. Udviklingsopgaver og sekretariatsfunktion for de 3 erhvervsforeninger Kolding Handelsråd, Kolding Turistforening og Foreningen Business Kolding. 
    Services og tilbud er medlemsfinansierede og forbeholdt foreningernes medlemmer.

Fonden House of Innovation varetager indsatserne for Iværksætteri & Entreprenørskab ved at udvikle hele økosystemet for iværksætteri i samspil med en række samarbejdspartnere. Fonden driver iværksættermiljøet House of Innovation og er en del af partnerkredsen bag innovationsmiljøet Pakhuset.

Fonden er en integreret del af den samlede strategi med samme ledelse og bestyrelse som Fonden Business Kolding. Fonden ejer ejendomsselskabet JBG A/S med bygningerne, der huser House of Innovation.

Foreningen Business Kolding er medlemsbaseret og tilbyder en bred vifte af medlemsfordele og arrangementer til sine ca. 525 medlemsvirksomheder.

Kolding Handelsråd er en paraplyorganisation for foreningerne for detailhandel i Kolding city, Kolding Storcenter, Vamdrup og Christiansfeld. Fonden Business Kolding varetager sekretariat og udviklingsopgaver på opdrag fra Kolding Handelsråd.

Kolding Turistforening er en medlemsbaseret sammenslutning af turismeaktører i Kolding Kommune. Fonden Business Kolding varetager sekretariat og udviklingsopgaver i opdrag fra Kolding Turistforening.

 

Kontakt for mere info

Tel +45 2081 2927
tla@businesskolding.dk
Adm. Direktør

Tommy Langhoff

Navigation

  1. Om Business Kolding
  2. Erhvervsstrategi 2022
  3. Presserum