Business Kolding er en erhvervsdrivende fond med en erhvervsforening og Kolding Kommune som primære opgavestillere.

Fondens opgaver kan overordnet beskrives i to dele:

  1. Erhvervsfremme services og udvikling inden for handel, turisme og erhverv i opdrag fra Kolding Kommune. Services, som er tilgængelige for alle virksomheder med behov for rådgivning og støtte.

  2. Udviklingsopgaver og sekretariatsfunktion for erhvervsforeningen Foreningen Business Kolding. 
    Services og tilbud er medlemsfinansierede og forbeholdt foreningernes medlemmer.

Fonden varetager indsatserne for Iværksætteri & Entreprenørskab ved at udvikle hele økosystemet for iværksætteri i samspil med en række samarbejdspartnere og er desuden en del af partnerkredsen bag innovationsmiljøet Pakhuset.

Foreningen Business Kolding er medlemsbaseret og tilbyder en bred vifte af medlemsfordele og arrangementer til sine ca. 700 medlemsvirksomheder.

Sponsorater

Fonden Business Kolding modtager rigtig mange henvendelser fra foreninger m.fl., der søger sponsorater til forskellige, spændende og vigtige formål. Trods vores store sympati for de gode formål, har vi desværre ikke mulighed for at give en hjælpende hånd, da vores midler er begrænsede. Fonden Business Kolding har valgt, at midlerne bruges til at sponsorere KIF Kolding, idet KIF Kolding har en meget stor brandingværdi for Kolding Kommune og dermed også for kommunens erhvervsliv.

Kontakt for mere info

Tel +45 9137 3119
mbh@businesskolding.dk
Adm. direktør

Morten Bjørn Hansen

Navigation

  1. Om Business Kolding
  2. Erhvervsstrategi 2020-2024
  3. Presserum