Hvordan kan du bruge animation til at visualisere din virksomheds kerneydelse? Medstrøm og Business Kolding inviterer til 4 timers workshop med animator Tina Klemmensen.

Med god visualisering kan du puste liv i din virksomhed og styrke formidlingen af dine budskaber. Animator Tina Klemmensen faciliterer dagen, hvor vi gennem en designproces afdækker din kerneydelse, skaber et narrativ og til slut visualiserer din ydelse.

Tina Klemmensen er uddannet illustrator fra Designskolen Kolding og stop-motion animator fra det britiske animationsfirma Aardman, der bl.a. står bag Walther og Trofast, Flugten Fra Hønsegården og F for får. Tina var en del af animationsindustrien i England i flere år og vendte hjem til Danmark i 2003, hvor hun siden har undervist og faciliteret kreative workshops.

For at deltage på workshoppen skal du medbringe din egen IPad og downloade appen. Appen koster 95 kr. pr. licens. Der er max. plads til 20 deltagere på holdet.

Workshoppen præsenteres af Business Kolding og projektet Medstrøm. Medstrøm tilbyder vækst, netværk og udvikling til din iværksætter-virksomhed, og projektet er finansieret af EU Socialfond og Regionale Erhvervsudviklingsmidler. 

30. november 2016
kl. 16:00 - 20:00
Pakhuset
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
Gratis
No-show-fee på kr. 500 kr.,- opkræves ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før arrangementsstart.

Arrangementet er afholdt.

Tina Nikolajsen
tn@businesskolding.dk
21590221