Mød LinkedIn specialist Henning Karlsen fra LinkedSocial. Han vil blandt andet komme ind på hvordan du får mest værdi ud af LinkedIn til at udvikle din virksomhed.

Dette webinar afholdes af Business Kolding i samarbejde med IBC, Hansenberg, VUC, AMU og Kolding Kommune og er en del af en serie af webinarer, som stiller at skarpt på erhvervslivets håndtering af Covid-19.

Der er nu næsten 2,4 millioner brugere på LinkedIn i Danmark – herunder er 58 % beslutningstagerne – så dette er et forretningsudviklings- og markedsføringsværktøj, du bør bruge dagligt. 

90 % af beslutningstagerne reagerer ikke på uopfordrede henvendelser … men de reagerer positivt på relations opbygning, der plejer relationen og giver værdi.

75% af køberne af dine services eller produkter bruger digitale medier til at få informationer om dig og dine ydelser – derfor har du brug for en førsteklasses digital tilstedeværelse og aktivitet.

Køberne er allerede igennem 60-70 % af købsprocessen, inden de kontakter dig – det er derfor vigtigt, at du er synlig og den, de først tænker på.

I gennemsnit er der 7-10 beslutningstagere i hver virksomhed – så du er nødt til at identificere denne gruppe mennesker og tale til deres behov.

Her er nogle af de punkter vi gennemgår

  • 6 metoder til at skabe succes på LinkedIn
  • De 7 mest almindelige fejl med LinkedIn
  • Klargør dit personlige og firma brand til LinkedIn
  • Udvalgte elementer I den ultimative LinkedIn profil
  • Søgning efter nye kundeemner – byg din pipeline

Du vil efterfølgende få adgang til udvalgte E-learning træningsvideoer på www.linkedsocial.dk

Lyder det som noget for dig?

Webinaret er afholdt - men se videoen af det herunder

16. april 2020
kl. 09:00 - 10:00
WEBINAR
Gratis
Tanja Sørensen Marek
tamar@businesskolding.dk
6077 6027