Årets event for industrivirksomheder i Trekantområdet vender tilbage. I år bliver Industriens Dag holdt tirsdag den 1. november på Comwell i Kolding.

Industriens Dag sætter fuldt fokus på industrien i Trekantområdet og inviterer til en dag fuld af inspiration, oplæg, viden, debat og netværk, hvor hovedtemaet i år er Grøn Omstilling. For presset er stort for at de danske produktionsvirksomheder skal tænke grønt og bæredygtigt. Men dilemmaerne er også til at føle på, for hvordan skal man forholde sig til en grøn omstilling, når den nuværende energikrise i den grad presser virksomhederne?

På Industriens Dag kan du blandt andet bliver klogere på:

  • Hvordan du kan udvikle din forretning i en grøn og bæredygtig retning, samtidig med at det giver mening på bundlinjen
  • hvordan du kan forblive konkurrencedygtig, når grøn og bæredygtig produktion bliver stadigt vigtigere konkurrenceparametre pga. pres fra kunder, leverandører og politikere
  • hvordan din virksomhed kan bruge data og digitalisering som løftestang for en grøn omstilling?
  • Hvordan du kan sikre dig de rette kompetencer til at drive en grøn omstilling i din virksomhed?
Program
08.30

Morgenmad og netværk

09.00

Plenum session

Kom og mød Lykke Friis, direktør i Tænketanken Europa; Helge Pedersen, cheføkonom i Nordea; Peter Trillingsgaard, direktør for DI Produktion, og Anders Eldrup, tidl. CEO i DONG Energy.

10.00
Vælg selv dit tema:
Spor 1: Data og digitalisering
Spor 2: Viden og kompetencer til den grønne omstilling
Spor 3: Energi
12.00

Frokost

13.00

Vidensarena

Korte oplæg med ny viden

15.20

Key note

 

Industriens Dag er arrangeret af Trekantområdet Danmark i samarbejde med Fremstillingsindustrien, DI Trekantområdet og de syv erhvervsorganisationer i Trekantområdet: Haderslev Erhvervsråd, Business Kolding, Vejle Erhverv, Middelfart Erhvervscenter, Business Fredericia, Billund Erhvervsfremme og UdviklingVejen.

01. november 2022
kl. 08:30 - 16:00
Comwell Kolding
Skovbrynet 1
6000 Kolding

Arrangementet er afholdt.

Lene Carøe
lecar@trekantomraadet.dk
61374663