Hvilke IT kompetencer gemmer sig i den trekantede bygning på Koldings havnefront? Kom til morgenmøde hos SDU Kolding, når de slår dørene op for det næste møde i IT Kolding-netværket.

Her kan du blandt andet finde ud af, hvilke muligheder du og din virksomhed har for samarbejde med universitetet.

Vi vil sætte fokus på:

  • De tre uddannelser Erhvervsøkonomi HA - Digitalisering og forretningsudvikling, Cand.it. i Webkommunikation samt Cand.it. i IT Product Design. Du vil få indblik i uddannelsernes indhold, muligheder for erhvervssamarbejde samt hvad en færdiguddannet vil kunne tilbyde din virksomhed.
  • SDU Koldings øvrige uddannelsesområder, forskningsaktiviteter og muligheder for efter- og videreuddannelse.
  • SDU’s Research & Innovation Organisation, SDU RIO, som vil præsentere deres rolle i samspillet mellem forskning, uddannelse og erhvervsliv, og hvordan de kan hjælpe dig og din virksomhed.
  • Hvordan vi kan gøre universitetet og de studerende mere tilgængelige for dig og din virksomhed.

Du vil kort sagt gå fra morgenmødet klogere på hvilke muligheder, SDU Kolding kan tilbyde dig: Især i forhold til samarbejdet med studerende, men også i forhold til forskning og øvrigt erhvervssamarbejde.

Parkering:
Det er gratis at parkere på SDU's p-plads, men du skal huske at registrere din nummerplade på iPad’en lige inden for døren ved indgang C.

Deltagelse på morgenmødet kræver, at du er medlem af netværket IT-Kolding.
Bliv en del af netværket IT-Kolding

16. marts 2018
kl. 08:00 - 10:00
SDU
Lokale 61.01 (på 6. plan)
Universitetsparken 1
6000 Kolding
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Majbritt Lykke Sørensen
mls@businesskolding.dk
2459 8187
Deltagelse på morgenmødet kræver at du er medlem af netværket IT Kolding. Medlemskabet af netværket koster kun dit engagement.