På dette workshopforløb åbner vi døren for dig til det offentlige marked. Det kan være besværligt at komme i gang med at sælge til det offentlige, hvis man ikke forstår systemet eller forstår hvordan det offentlige kommunikerer og agerer.

På tre workshops vil vi hjælpe dig med at positionere dig, så du kan komme godt i gang med at sælge dit produkt eller din ydelse til kommuner, regioner eller staten. 

Workshopforløbet er målrettet dig, der er godt i gang med at drifte din virksomhed, og gerne vil øge salget til det offentlige - eller bare gerne vil godt i gang med det. 

Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage.    

Du vil helt sikkert få mest ud af workshopforløbet, hvis du kan se dig selv i følgende:  

Din virksomhed er ved at vokse, og du vil gerne øge salget til det offentlige eller have dem ind som ny kunde i dit kundemix. Du har brug for at forstå systemet og forstå, hvordan du gør din virksomhed attraktiv overfor det offentlige. På forløbet får du praksisnære værktøjer, som du kan bruge til at dirke låsen op til det offentlige marked. Der er fokus på, hvordan du lykkes med at få kontakt til det offentlige, og hvordan du bedst kommunikerer med det. Du vil kunne begynde med dit B2G-salg, efter du har deltaget på forløbet.

 Efter forløbet har du:  

  • Fået hjælp til at lægge en håndgribelig plan for dit B2G-salg. 
  • Gode og robuste redskaber, der kan hjælpe dig med at forebygge fejl i salgsprocessen til det offentlige pga. misforståelser. 
  • Forsåtelse for hvordan det offentlige fungerer, og hvordan du kommer i spil som leverandør.

Dine guides på vejen fra god idé til god forretning:

Undervisningen på forløbet bliver varetaget af Henrik Hahn-Nissen, CEO hos INFLUENTER A/S. Henrik har mangeårig erfaring som iværksætter, og kender alt til de faldgrupper man skal undgå, og hvordan man rent faktisk lykkes. Desuden kender han det offentlige system indgående både indefra og udefra. Han taler flydende ”Kommunsk” og på dette forløb vil hjælpe dig til at kunne det samme.

Forløbet finder sted følgende dage:

Workshop 1: Om det kommunale marked

02-05-2024 kl. 09.00 - 11.00  - Online

Workshop 2: Det kommunale årshjul

08-05-2024 kl. 09.00 - 11.00 - Online

Workshop 3: Hvordan gør man sin virksomhed attraktiv for kommunen?

15-05-2024 kl. 09.00 - 11.00 - Online 


Støttet af:

Iværksætterdanmark er medfinansieret af Den Europæiske Union og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. 

Støtten gør det muligt at investere i danske iværksætteres kompetencer og udvikling. Alle workshops er derfor gratis for dig som iværksætter, men du skal registrere den tid du bruger på forløbet. Læs mere om Iværksætterdanmark.

02. maj 2024 09:00 -
15. maj 2024 11:00
Online - Iværksætterdanmark
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Iværksætterdanmark
30108080
info@ivdk.dk