Business Kolding kan i dag fejre 20 års jubilæum, og det blev markeret ved en kort og uformel reception.

Her deltog repræsentanter fra både byråd og bestyrelserne samt medarbejderne.

I løbet af de sidste 20 år er der sket mange ting, men vigtigst af alt er det fortsat gode samarbejde mellem kommunen og erhvervsfremmeorganisationen. I Kolding har der i tyve år været et mandat til at drive en organisation på erhvervslivets vilkår, og i Kolding har erhvervspolitikken ikke været svingende, som man har oplevet i andre kommuner.

- Fra vores dialog med andre ved vi, at der mange steder bruges store ressourcer på uproduktive organisatoriske diskussioner. I Kolding er vi bestemt ikke altid enige – og det skal vi heller ikke være – men vi bruger tiden på at diskutere løsninger for erhvervslivet frem for organisering og interne kampe”, fortæller Adm. dir., Business Kolding, Tommy Langhoff.

De 20 år med en konstruktion som selvstændig fond er også årsagen til, at Kolding er så stærk en erhvervskommune.

- At have en erhvervsorganisation som hver dag arbejder på at formidle samarbejde mellem forskellige aktører og som leverer services af høj kvalitet til virksomhederne er en af de vigtige forklaringer på den positive udvikling. Siden dengang har mange kommuner kopieret eller søgt inspiration i Business Kolding konstruktionen. Senest vores naboer i Fredericia”, siger Borgmester I Kolding, Jørn Pedersen.

Business Kolding hviler ikke på laurbærerne. Koldings nye strategi på erhvervsområdet, der gælder frem mod 2022, sætter nye ambitiøse mål.

Se mere om strategien.

Se indslaget fra TV Kolding

Andre nyheder

Fuldt hus til Nytårskuren

Over 500 erhvervsfolk var samlet på Koldinghus til Business Koldings traditionsrige nytårskur, og de overværede en meget overrasket Peder Juelsgaard Madsen få den flotte titel som Årets Koldingborger 2017.

Peder J Madsen bliver Årets Koldingborger 2017

I dag blev Peder Juelsgaard Madsen kåret som Årets Koldingborger 2017 til Business Koldings Nytårskur. Denne ærestitel tildeles en gang årligt en person, som på en særlig måde har gjort en indsats for Kolding og derved har gjort Kolding kendt ud over kommunegrænsen.

Business Kolding søger ny direktør

Som ny frontfigur i Business Kolding bliver din hovedopgave, at fortsætte den positive udvikling med en balanceret indsats for det lokale erhvervsliv, Kolding Kommune og Trekantområdet.