I Kolding Kommune arbejdes der målrettet med Fremtidens Skole, og det bakker Business Kolding selvfølgelig op om.

Der er brug for endnu større fokus på problembaseret undervisning og læring og en grundskole, der åbner sig mod omverdenen, så eleverne kan komme til at arbejde med virkelighedens udfordringer.

Kolding Kommune er på en flot 3. plads ud af 98 kommuner i forhold til andelen af grundskoleelever, der modtager undervisning i entreprenørskab og foretagsomhed. Men vi har et mål om at være nr. 1.

For at komme i mål, har vi brug for virksomheder, der sammen med grundskolerne vil være med til at udvikle elevernes kompetencer, så de svarer til dem, der efterspørges af erhvervslivet.

Vi har derfor lavet et spørgeskema, som vi håber du vil hjælpe med at udfylde. Her kan du tilkendegive, på hvilke områder du og din virksomhed har mulighed for at byde ind. Nogle af mulighederne er som dommer, virksomhedsbesøg, adoptionsklasser m.m.

Har du andre forslag til samarbejde med grundskolerne, så hører vi meget gerne fra dig. Også hvis du har en konkret problemstilling, som du gerne vil have elevernes hjælp til at løse.
Grundskolens elever kan meget mere, end vi tror – og de er mega seje og meget opfindsomme.

Du finder spørgeskemaet her 

Andre nyheder

3D print i metal og farve

Endnu en 3D-printer har fundet sin vej til NEXTTECH, 3D printcentret der har til huse i kælderen på IBC i Kolding. I februar blev en metalprinter taget i brug, nu gælder det den banebrydende 3D farveprinter HP MJF 580.

Portræt af en indlægsholder

Cirkulær økonomi, bæredygtighed, social ansvarlighed og FNs verdensmål er noget der fylder mere og mere i vores hverdag og ikke mindst hos virksomhederne.

Tjek virksomhedernes velfærdsaftryk

I Danmark bidrager virksomhederne og deres medarbejdere med 550 mia. kr. om året til vores fælles velfærd gennem skatter og afgifter. Det er mere end halvdelen af alle de penge, det offentlige årligt bruger på at holde samfundet i gang. Dansk Industri har lavet en undersøgelse, der viser, hvor meget hver enkelt kommune bidrager med.

Tag kollegaerne med til Frank Hvam

Sæt allerede nu kryds i kalenderen onsdag d. 30. oktober, hvor Foreningen Business Kolding, Kolding Turistforening og Kolding Handelsråd inviterer til årets Efterårsarrangement.