Entreprenerdy, IværksætterDanmark og Erhvervshusene præsenterer: Fra forretnings-idé til forretningsmodel. Fagligt kompetenceforløb. Online. 5 X 1,5 timer. Det foregår på mandage og onsdage kl. 09.00 fra den 23. september til og med den 7. oktober.

Forløbet er en investering i dig og din virksomhed, så det koster kun din tid og virkelyst.
Kom godt fra start, eller bedst muligt videre, på dit iværksætter-eventyr. Få indgående kendskab til konkrete, velafprøvede værktøjer til afklaring og planlægning, og et erfarent kig på dit udgangspunkt og dine muligheder. Få et overblik som også er i øjenhøjde med dine ressourcer, ambitioner og passion – et overblik, du kan handle på. Tag de afgørende, indledende store skridt ind på din vej fra god idé til god forretning.

  • Få styr på de basale forretningskompetencer: Selskabstyper. Organisation og ledelse. Produkt/service-udvikling. Marked- og kundeanalyse. Salg og markedsføring. Finansiering og budgettering m.m.

  • Få tryk-testet din idé og hjælp til at opstille målsætninger. Få adgang til skræddersyet ekspertviden og et helt nyt peer-netværk at udveksle feedback med.

  • Få en grundig introduktion og gratis adgang til de bedste online-værktøjer til udvikling og styring af din nye virksomhed. Værktøjerne kan du naturligvis arbejde videre med, i en periode, efter forløbet.

Krav for deltagelse
Projektet IværksætterDanmark bliver finansieret af EU's Socialfond, hvorfor der stilles nogle krav til din deltagelse. Du skal være indstillede på at skulle udfylde en række EU-dokumenter, der skal underskrives med NemID. Det første dokument som skal udfyldes og underskrives er et startskema. Du modtager startskemaet før første aktivitet. Det er påkrævet, at alle dokumenter udfyldes og underskrives.

Din virksomhed må ikke have et CVR-nummer der er ældre end 3 år ved projektstart.

Partnere
IværksætterDanmark er et samarbejde mellem alle landets Erhvervshuse med støtte fra Den Europæiske Socialfond.

19. oktober 2020 09:00 -
02. november 2020 10:30
Online
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Emil Ødegaard
eoe@ehhs.dk
3168 4101