På dette workshopforløb får du de nødvendige værktøjer til at løse konkrete opgaver inden for områder som markedsføring, strategi, analyse og sparring i din virksomhed ved hjælp af kunstig intelligens.

Er du iværksætter med en passion for at udvikle din virksomhed og tage den til nye højder? Ønsker du at mestre de digitale kanaler og udnytte potentialet i kunstig intelligens til at booste din markedsføring og strategi? Så er vores workshopforløb skræddersyet til dig! Du vil blive introduceret til de mest udbredte værktøjer, og du vil få mulighed for at arbejde med kunstig intelligens både ift. digital markedsføring, hjemmeside udvikling og meget mere. 

Forløbet består af 2 workshops og mellem de 2 workshops foregår online selvstudie. 

Workshopforløbet henvender sig til iværksættere, der allerede driver deres virksomhed og ønsker at forfine og udvikle den ved hjælp af kunstig intelligens. Vores mål er at ruste dig med de nødvendige værktøjer til at løse konkrete opgaver inden for områder som markedsføring, strategi, analyse og sparring i din virksomhed. Din virksomhed skal være stiftet efter d. 30/8/2016.

Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage.  

Du vil helt sikkert få mest ud af forløbet, hvis du kan se dig selv i følgende:  

  • Du er allerede i gang med en virksomhed og har etableret sin tilstedeværelse på markedet.
  • Du søger nu måder at optimere og udvide din forretning ved hjælp af kunstig intelligens.
  • Du ser potentialet i kunstig intelligens til at automatisere opgaver, skabe unikke kundeoplevelser og opnå en konkurrencefordel.
  • Efter workshopforløbet vil du have en god forståelse for at anvende konkrete AI-værktøjer og metoder, der er praktisk anvendelige i din virksomhed, særligt med fokus på digital markedsføring og kommunikation.

Dine guides på vejen fra god idé til god forretning

Kristian Langborg-Hansen og Jesper Outzen er erfarne praktikere med omfattende erfaring inden for kunstig intelligens og iværksætteri. De står klar til at hjælpe dig med at opnå succes med kunstig intelligens i din virksomhed.

Workshopforløbet finder sted følgende dage:

08-11-2023 09.00 - 13.00 Online
22-11-2023 09.00 - 13.00 Online

Iværksætterdanmark

Forløbet er en del af Iværksætterdanmark, og det er Lejre Kommune og Erhvervshusene der er værter på dette forløb. Iværksætterdanmark bliver finansieret af EU's Socialfond, og for at sikre at projektet gør sit bedste og leverer det tilbud til de danske iværksættere, skal du som deltager udfylde en række EU-dokumenter. De skal underskrives med NemID, og det er påkrævet, at alle dokumenter udfyldes og underskrives. 

Se alle IværksætterDanmarks aktuelle forløb.

Mere fra Iværksætterdanmark

08. november 2023 09:00 -
22. november 2023 13:00
Online
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Jimmy Faustin Andersen
jfa@ehsj.dk
53727108
Tilmelding senest 07-11-2023