Grøn Expo er byens bæredygtige udstillingsområde på Kolding Bibliotek, hvor virksomheder og iværksættere deler bæredygtige løsninger, der er grønnere end i går.

8. december 2023
Kristoffer Harboe, Koldingbibliotekerne

Med ca. 350.000 besøgende om året er biblioteket et attraktivt showroom for præsentation af fremtidens bæredygtige løsninger og teknologier. Der er også plads til jeres!

Der kommer løbende nye elementer i udstillingen, hvor der er fokus på produkter og idéer, der kan dækkes af de fire M’er:

  • Maskiner – store maskiner, små maskiner, nye maskiner eller ombyggede maskiner
  • Materialer – store materialer, små materialer, nye materialer eller omdannede materialer
  • Modeller – forretningsmodeller, matematiske modeller, arbejdsmodeller, 3D-modeller, miniaturemodeller eller samfundsmodeller
  • Metoder – arbejdsmetoder, nye metoder eller sammenbragte metoder

Det højere formål med Grøn Expo er at oplyse befolkningen ved at vise den grønne omstilling og være med til at skabe håb i en verden præget af dårlige nyheder om klimaet.

De har ofte besøg af gymnasie- og folkeskoleklasser, som naturligvis får en introduktion til udstillingen, som rigtigt mange finder interessant.

Ostevoks fremstillet af bivoks i stedet for fossile materialer fra Procudan.

Jeres virksomhed kan være med
Grøn Expo har allerede nu udstillet over 40 produkter, som alle er med til at gøre den grønne omstilling konkret og levende for de besøgende, og der er også plads til jeres produkt eller idé. Blandt nuværende udstillere kan nævnes:

  • Plastik fremstillet af udtjente fiskenet fra Plastix i Lemvig
  • Biokul fra Stiesdal i Give,

og seneste skud på stammen nemlig

  • Ostevoks fremstillet af bivoks i stedet for fossile materialer fra Procudan her i Kolding.

Måske er det jeres virksomhed, der leverer det næste grønne bidrag til udstillingen?

Grøn Expo er åben i hele Kolding Biblioteks åbningstid.

Hvis jeres virksomhed har lyst til at være med til at vise den grønne omstilling, må I meget gerne kontakte Kristoffer Harboe på 2399 6530 eller skriv til gronexpo@kolding.dk.

Følg Grøn Expo på LinkedIn eller læs mere på www.grønexpo.dk.