Kære Industrivirksomhed, Du er hermed inviteret til Industriens Dag 2023 – årets event for industrivirksomheder i Trekantområdet.

Fotograf: Maria Tuxen Hedegaard

Traditionen tro dykker vi på Industriens Dag ned i en række af de store dagsordener, der har betydning for industrivirksomhedernes konkurrenceevne.

Hør spændende key notes og debatter, dyrk netværket og få inspiration til hvordan du kan gribe de store dagsordener an i din virksomhed.

Vi starter dagen ud med at tage temperaturen på industriens konkurrencekraft anno 2023: Hvad er det for en verden, man driver virksomhed i, i 2023? Hvordan ser det økonomiske verdensbillede ud? Og hvilke udfordringer er størst lige nu? Vi spørger også klimaforskeren, hvor presset klimaet egentlig er? Og hvor pressede bør vi være – både som virksomheder og samfund?

Bliv klogere
I løbet af dagen går vi på opdagelse i udfordringer, muligheder og løsninger, når vi sætter eksperter, virksomheder og branchefolk stævne med spørgsmål som:

  • Hvordan kan data og digitalisering understøtte udviklingen af og konkurrencekraften i industrivirksomhederne?
  • Hvordan kan fremtidens teknologier som f.eks. kunstig intelligens skabe værdi i industrien? Og hvordan arbejder man med cybersikkerhed?
  • Hvordan kan virksomheder føre an i den grønne omstilling? Og hvilken rolle spiller teknologi og innovation?
  • Hvordan sikrer vi, at der nok arbejdskraft og de rette kompetencer til industrien?
  • Hvem skal drive den grønne omstilling i virksomhederne? Og hvordan sætter man bæredygtig produktion og ESG på dagsordenen i industrivirksomhederne?
  • Hvordan arbejder man med rapporteringskrav i samspil med værdikæden?
  • Hvilken betydning har brint og PtX for den grønne omstilling?

Ses vi? Det håber vi!

Pris: Køb din billet inden 30. september og få rabat: For 650 kr. ekskl. moms får du en dag spækket med inspiration og lækker forplejning både formiddag, frokost og eftermiddag. (Fra 1. oktober koster billetten kr. 850 ekskl. moms).

Tilmelding og program: www.industriensdag.dk

13. november 2023
kl. 08:30 - 16:00
Comwell Kolding
Skovbrynet 1
6000 Kolding
850 kr. ex moms

Arrangementet er afholdt.

Camilla Hostrup Steenholt
camgu@trekantomraadet.dk
+45 5173 7644