Udbuddet er enormt og faldgruberne er endnu større. Men det er mulighederne også.

Skal du i gang med at bruge video i din markedsføring? Eller er du i gang, men har brug for nogle fif til at blive bedre, så er denne workshop lige noget for dig.

Nikolaj Holck fra Holckers.dk giver dig en grundig introduktion til videomarkedsføring, og fortæller undervejs, hvad du skal være særligt opmærksom på.

Du får også en masse tips og tricks til udstyr, optagelse og redigering, så du nemt kan komme i gang, når du kommer hjem.

Der tages udgangspunkt i optagelse og redigering med smartphone, men vi gennemgår også andre typer kamera.

Business Kolding er vært ved en let frokost. 

Oplægsholderen

Nikolaj Holck har arbejdet med marketing og content creation siden 2010. Nikolaj har blandt andet arbejdet ved GABBA, ECCO Sko og som partner i videomarkedsføring bureauet Videofabrikken, og han har løst små og store opgaver på nationalt og internationalt niveau.

I dag har Nikolaj virksomheden Holckers og underviser på IBA Kolding og Kursusfabrikken. 

Marketing á la Carte

Marketing á la Carte præsenterer et menukort spækket med lette marketingemner, så du frit kan sammensætte lige præcis den menu, der passer til dig og din virksomhed. I seks serveringer kan du få en smagsprøve på forskellige marketingdiscipliner - alle tilsat en god portion netværk, sparring, faglig viden samt en lang række praktiske fif, som du kan gå hjem og bruge i din markedsføring med det samme.

Marketing á la Carte - fra menukortet

13. oktober 2021
kl. 09:00 - 14:00
Pakhuset
Bornholm
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
Gratis
No-show-fee på kr. 250 kr.,- opkræves ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før arrangementsstart.

Arrangementet er afholdt.

Tanja Marek
tamar@businesskolding.dk
6077 6027