Over 200 millioner kroner bliver over de næste fire år fordelt til uddannelse.

Over 200 millioner kroner bliver over de næste fire år fordelt til uddannelse.
Pengene stammer fra regeringens Omstillingsfond og kan bruges til at betale diplom- og akademiuddannelser.

Det er muligt at få udbetalt op til kr. 10.000 om året frem til 2021 pr. medarbejder.

For at at få uddannelsesstøtten kræver det, at du er i job, men ikke selvstændig. Du er faglært eller ufaglært og har højest en uddannelse på gymnasieniveau eller en erhvervsuddannelse.

Du må gerne have taget akademifag, så længe du ikke har afsluttet en hel uddannelse.

”Vi håber, at mange af vores lokale virksomheder vil gøre brug af den nye Omstillingsfond. Det er en unik mulighed for at opkvalificere sine medarbejdere, både for at have adgang til kvalificeret arbejdskraft og at kunne fastholde sine medarbejdere", siger Jørgen Fuglsang, Erhvervskonsulent Business Kolding.

Kolding Kommune har bare alene i 2017 vækstet 7 % i 2017 på antal arbejdspladser i kommunen, hvilket sætter pres på udbuddet af kvalificeret arbejdskraft. Det er derfor en unik mulighed for at imødekomme lavt udbud af arbejdskraft og opkvalificere sine medarbejder internt.

Hos Business Kolding, har vi lavet en B2B salgsuddannelse i oktober og en lederuddannelse i januar, i samarbejde med IBA. Begge uddannelser falder inden for rammen af den nye Omstillingsfond.

Læs mere om OmstillingsfondenLeder-forløb og Lederuddannelse

Andre nyheder

Indstil din kandidat nu - AWARD´19

Du har nu mulighed for at indstille din kandidat til de forskellige priser, når der afholdes Awardshow den 28. februar 2019.

Indstilling til Årets Virksomhed 2018

Den 28. februar 2019 er der Awardshow, hvor Koldings erhvervsliv skal hyldes. Årets Virksomhed 2018 vil blive kåret og du har nu mulighed for at indstille din kandidat.

Indstilling til Årets Initiativpris 2018

Den 28. februar 2019 er der Awardshow, hvor Koldings erhvervsliv skal hyldes. Årets Initiativpris 2018 vil blive kåret og du har nu mulighed for at indstille din kandidat.

Indstilling til Årets Turisme Virksomhed 2018

Den 28. februar 2019 er der Awardshow, hvor Koldings erhvervsliv skal hyldes. Årets Turisme Virksomhed 2018 vil blive kåret og du har nu mulighed for at indstille din kandidat.