Over 200 millioner kroner bliver over de næste fire år fordelt til uddannelse.

Over 200 millioner kroner bliver over de næste fire år fordelt til uddannelse.
Pengene stammer fra regeringens Omstillingsfond og kan bruges til at betale diplom- og akademiuddannelser.

Det er muligt at få udbetalt op til kr. 10.000 om året frem til 2021 pr. medarbejder.

For at at få uddannelsesstøtten kræver det, at du er i job, men ikke selvstændig. Du er faglært eller ufaglært og har højest en uddannelse på gymnasieniveau eller en erhvervsuddannelse.

Du må gerne have taget akademifag, så længe du ikke har afsluttet en hel uddannelse.

”Vi håber, at mange af vores lokale virksomheder vil gøre brug af den nye Omstillingsfond. Det er en unik mulighed for at opkvalificere sine medarbejdere, både for at have adgang til kvalificeret arbejdskraft og at kunne fastholde sine medarbejdere", siger Jørgen Fuglsang, Erhvervskonsulent Business Kolding.

Kolding Kommune har bare alene i 2017 vækstet 7 % i 2017 på antal arbejdspladser i kommunen, hvilket sætter pres på udbuddet af kvalificeret arbejdskraft. Det er derfor en unik mulighed for at imødekomme lavt udbud af arbejdskraft og opkvalificere sine medarbejder internt.

Hos Business Kolding, har vi lavet en B2B salgsuddannelse i oktober og en lederuddannelse i januar, i samarbejde med IBA. Begge uddannelser falder inden for rammen af den nye Omstillingsfond.

Læs mere om OmstillingsfondenLeder-forløb og Lederuddannelse

Andre nyheder

Vækstfonden får kontorplads hos Business Kolding

Fra januar 2019 får Vækstfonden fast kontorplads hos Business Kolding i Pakhuset. Samarbejdet skal gøre det nemmere for virksomheder og iværksættere at få råd og sparring om finansiering og vækst.

Stor opbakning til Nytårskuren

Godt 500 erhvervsfolk var samlet på Koldinghus i fredags til Business Koldings traditionsrige nytårskur, og de overværede en meget overrasket Hans Erik Bylling modtage den flotte titel som Årets Koldingborger 2018.

Hans Erik Bylling bliver Årets Koldingborger 2018

I dag blev Hans Erik Bylling kåret som Årets Koldingborger 2018 ved Business Koldings nytårskur. Denne ærestitel tildeles en gang årligt en person, som på en særlig måde har gjort en indsats for Kolding og derved har gjort Kolding kendt ud over kommunegrænsen.

Kolding kan

Læs julehilsen fra Business Koldings administrerende direktør.