Med rækken af online MorgenTALK skabes der fællesskab og vidensdeling på tværs af virksomheder og iværksættere online.

Som iværksætter kan det være svært at holde fokus på sig selv. Du løber helt sikkert stærkt for at nå dine kunders mål, men hvad med dine egne?

Mentaltræner Marianne Linde
Kom med til online-MorgenTALK med mentaltræner, Marianne Linde, der vil give dig indsigt i, hvordan du kan arbejde med mentaltræning samt dit mindset, så du får succes med din virksomhed. Præcis som topledere og elitesportsudøvere gør det.

Oftest ligger din største forhindring i de tanker, du gør om dig selv og din situation. Derfor kan mentaltræning hjælpe dig med at holde fokus på dine mål og at udfordre dig selv og udvikle dig i den retning, du ønsker

Først når du får overblik over de tanker, der modarbejder dig, kan du komme ind på det rigtige spor mod succes. 

Praktisk
Webinaret afholdes den 26. marts 2020 kl. 9.00 – 10.00. MorgenTALKen afholdes som et webinar via Zoom, så det er vigtigt at du tilmelder dig, så vi kan sende dig link. 

Det er gratis at deltage og der er 30 pladser tilgængelige. 

Netværk og inspiration
Med rækken af online MorgenTALK skabes der fællesskab og vidensdeling på tværs af virksomheder og iværksættere online.

Under den online-MorgenTALK vil du gennem oplægget løbende få stillet opgaver og modtage feedback. Feedbacken modtager du på baggrund af de kommentarer, som du og de andre deltagere skriver i live-chatten, som kører samtidig med live-sessionen. Derigennem bliver du klog på nye værktøjer samtidig med at du får indsigt i at anvende værktøjerne.

Da vi her afprøver en ny mødeform, kan der opstå tekniske problemer undervejs. Vi beder om din tålmodighed, og skulle du mod forventning ikke kunne følge med live under udsendelsen, så henviser vi til videoen fra mødet, som kommer på Vejle Kommunes hjemmeside efterfølgende.

Foredraget arrangeres af Spinderihallerne, som en del af arrangementsrækken MorgenTALK i projekt MEDSTRØM
 – et projekt for iværksættere, finansieret af Syddansk Vækstforum og EU Socialfond.
Læs mere her www.medstroem.dk.

26. marts 2020
kl. 09:00 - 10:00
Spinderihallerne (online)
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Majbritt Chambers
macha@vejle.dk
30 57 66 12
Max 30 deltagere