UDSOLGT - TILMELDING TIL VENTELISTE I anledningen af kvindernes Internationale Kampdag den 8. marts 2023, lancerer Kolding en lang række aktiviteter under projektet ”Womens Week”.

Arrangementet er udsolgt! Vil du på ventelisten, kan du kontakt marketingmedarbejder Martin Porsborg Hemrich på mh@businesskolding.dk

Dette arrangement er en del af Womens Week Kolding, hvor du også kan se det fulde program.

Business Kolding vil selvfølgelig også være med, da Kolding er hjemby for mange markante erhvervskvinder der tør gå deres egne veje og følge deres skabertrang - og den 8. marts skal vi møde to af dem.

Vi slutter arrangementet af med Investeringsforeningen MoneyPenny and More, der vil lære os at Investeringer er for alle!

Program
8.00

Morgenmad og Netværk

8.15

The Notebook Studio
v./ Anne Mette Bjerre Hansen 

For 3 år siden tog Anne Mette Bjerre Hansen springet og blev iværksætter med konsulentvirksomheden The Notebook Studio og efterfølgende med tøjmærket Amoode.

Anne Mette arbejder som freelance designer og underviser i design, grafisk materiale og branding på sociale medier.  Sideløbende udvikler hun sit eget brand, hvor hun designer og producerer tøj til kvinder ud fra bæredygtige principper.

I anledningen af kvindernes kampdag vil Anne Mette fortælle om hendes erfaringer som kvindelig iværksætter, om hendes iværksætterrejse samt de fordele, der driver hende som kvinde.

9.00

Kort pause

9.05

Dykon
v/ Camilla Birkegaard

Der er ikke mange kvindelige ledere i produktionsvirksomheder i Danmark. Camilla var en af dem og det var en spændende og udfordrende rejse.

Camilla Birkegaard medejer og bestyrelsesmedlem fortæller om sin tid som CEO på produktionsvirksomheden DYKON i Lunderskov. 

Et oplæg om hendes oplevelse, om at være kvindelig leder, om troen på diversitet og fællesskab.

9.50

Kort pause

9.55

MoneyPenny and More - Investeringer er for alle!
v/ Anne-Christina Motztfeldt

Investering er i mange år blevet betragtet som en mandsdomineret verden. Men investering i aktier er for alle, mænd som kvinder, alle lige fra konfirmanden, den studerende, karriererytteren, arvingen, pensionisten til den selvstændige. Desværre er der alt for mange selvstændige, der ikke får sparet nok op til pension, og mange tænker slet ikke på, at de fx selv kan investere deres pensionsopsparing. Det er dig aldrig for sent at tage kontrol over din egen økonomi, men jo tidligere du starter, jo mere får du ud af renters rente effekten.

Vi er 2 kvinder der driver danmarks største community for kvinder der investerer, som hedder Moneypenny. Vi arbejder for at udbrede investering til endnu flere, især kvinder og unge.

Ann-Christina vil denne formiddag, i Kolding, aflive de gamle investeringsmyter og fortæller hvad der motiverer dem selv til at investere. Hun fortæller lidt om basis indenfor investering og forklarer på en let forståelig måde, hvad de mange nye begreber betyder, som fx. værdipapirer, aktier, fonde, depoter, investeringsforeninger samt hvilke platforme kan man handle fra og et par nemme måder at komme i gang på.

Hun kommer ind på hvorfor det er vigtigt at diversificere, tænke over sin risikoprofil og kommer også kort ind på beskatning af aktier.

Vi håber du bliver klogere, modigere og mere nysgerrig på, at få dine penge til at yngle.

10.45

Afslutning og netværk

Andre arrangementer fra Business Kolding

FULDT BOOKET - VENTELISTE Kom med på Koldinghus, når Foreningen Business Kolding inviterer indenfor til en særlig omvisning i den nye udstilling i ruinsalen. Læs mere...
08. marts 2023
kl. 08:00 - 11:00
Pakhuset
Bornholm
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Majbritt Lykke Sørensen
mls@businesskolding.dk
2459 8187
UDSOLGT - TILMELDING TIL VENTELISTE!