Flere gange om året holder Jobcenter Kolding Jobdating, hvor ledige og virksomheder mødes. Næste gang er 24. juni, og Jobcentret vil gerne have endnu flere virksomheder med ubesatte jobs med. Så mangler din virksomhed medarbejdere, så er her mulighed for at finde din kommende kollega.

17. juni 2022

Da Jobcenter Kolding i sidste uge holdt velkomstmøde for de ukrainske flygtninge, var der 38 tilmeldt…men der dukkede 100 op. Der forventes derfor en stor tilslutning blandt ledige ukrainere, når de d. 24. juni kl. 10-12 holder Jobmesse på Dieselvej 6.

Blandt de ukrainske flygtninge var der en bred vifte af kompetencer, Blandt andet en bogholder, ingeniør, HR, hotel manager, engelsklærer, webudvikler, jurist, musiklærer og en hel del ufaglærte. De kan desværre ikke alle sammen engelsk, men virksomhederne har også mulighed for at få en ukrainer i praktik, der kan både engelsk og ukrainsk, der kan være med til at gøre sprogbarrieren mindre.

Det er ikke kun ukrainere, der kommer til Jobdating. Der plejer at være et stort fremmøde af ledige med forskellige kompetencer. Jobcentret oplever stor efterspørgsel på både fuldtid, deltid, og fleksjobbere, så der er stor mulighed for at finde den medarbejder, der passer ind hos dig.

Har du lyst til at have en stand på messen kan du kontakte Marianne Stjernfelt på mastj@kolding.dk eller tlf. 79794091 eller Tom Walther på tomwa@kolding.dk eller tlf. 20 54 27 96.