Vil du være med til at skabe fundament for udvikling og vækst i Kolding områdets erhvervsliv?

Business Kolding er den samlede og drivende kraft i forhold til erhvervsudvikling Kolding Kommune, hvilket sker i samarbejde med erhvervslivet, viden- og uddannelsesinstitutioner, kommunen og vore kollegaer i Trekantområdet. I alt 30 kollegaer i organisationen arbejder vedvarende på at styrke væksten og udviklingen i alle nye og eksisterende virksomheder i Kolding Kommune, samt at tiltrække gæster og virksomhedsetableringer til området. Som regnskabsmedarbejder er du med til at sikre, at driften i Business Kolding sker så smidigt og optimalt som muligt, hvormed dine kollegaer kan holde fokus på at understøtte udviklingen i områdets erhvervsliv.

 

Vi søger en regnskabsmedarbejder med stærk faglig viden inden for økonomistyring 

  • Du skal have erfaring ift. bogføring, debitor- og kreditorstyring, momsindberetning og øvrige indberetninger, udarbejdelse af råbalancer, lønudarbejdelse etc.
  • Du skal have flair for IT, og det vil være en fordel, hvis du har erfaring med anvende economics.
  • Som person skal være struktureret, ansvarsbevidst, grundig, effektiv, og have sans for detaljen. 
  • Du skal trives med mange forskellige opgaver, være fleksibel, selvstændig, selvkørende og kunne planlægge din arbejdsdag.
  • Desuden skal du være serviceminded og have stærke samarbejdsevner

 

Som regnskabsmedarbejder hos Business Kolding får du:

  • En spændende hverdag med stor selvstændighed.
  • Et udfordrende job med personlig og faglig udvikling.
  • Stor frihed til at præge din egen arbejdsdag.
  • Engagerede kolleger og et godt arbejdsmiljø i en organisation i begivenhedernes centrum.


Startdato vil være hurtigst muligt, og ansættelsesstedet vil være Akseltorv 8, Kolding, men vi flytter til flotte nye renoverede lokaler på Kolding Havn i løbet af 2016.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomichef Kirsten Wilbour Christiansen på 2119 3285 i uge 26 og igen fra uge 30 eller adm. direktør Tommy Langhoff på 2081 2927 frem til og med uge 28.

Finder du jobbet interessant, og matcher du profilen, så send din ansøgning og CV til info@businesskolding.dk mærket: ”Regnskabsmedarbejder”. 

Modtagne ansøgninger vil blive behandlet løbende.

Andre nyheder

Tjek virksomhedernes velfærdsaftryk

I Danmark bidrager virksomhederne og deres medarbejdere med 550 mia. kr. om året til vores fælles velfærd gennem skatter og afgifter. Det er mere end halvdelen af alle de penge, det offentlige årligt bruger på at holde samfundet i gang. Dansk Industri har lavet en undersøgelse, der viser, hvor meget hver enkelt kommune bidrager med.

Tag kollegaerne med til Frank Hvam

Sæt allerede nu kryds i kalenderen onsdag d. 30. oktober, hvor Foreningen Business Kolding, Kolding Turistforening og Kolding Handelsråd inviterer til årets Efterårsarrangement.

Hold fokus på din kerneforretning

Morten Svankjærs Befree.dk var en succes fra begyndelsen. Virksomheden vækstede økonomisk, og der blev hentet en håndfuld ansatte ind. Efter en række gode år blev det dog nødvendigt for Morten at genfinde motivationen, og det betød, at han måtte tage nogle store og svære beslutninger.