Sommeren 2017 bliver første sæson med den nye Servicestrategi. Vi vil møde gæsterne på gaden, og hvor der er mange gæster samlet.

Det nye mobile turistkontor vil være at finde ved større events i Kolding kommune, og allerede nu har bilen været forbi Hejlsminde, da der i starten af juni blev afviklet Surf Regatta.

”Vi glæder os til feriesæsonen. Ved at være der, hvor gæsterne er, håber vi at få fortalt de gode budskaber om Kolding kommunes mange spændende turistattraktioner og hoteller”, siger erhvervsdirektør i Business Kolding, Tove Gæmelke.

Det mobile turistkontor vil være tilstede ved Opera på Skamling, Cykelstafetten, Get out Festivalen, Ecco Walkathon og Kolding Light Festival.

I Kolding Kommune har vi 3 bemandede I-bureauer, henholdsvis i Christiansfeld Centret, Turist- og centerinformationen i Kolding Storcenter og på Kolding Bibliotek. Herudover vil der i uge 26 blive etableret 4 Infopoints, i Føtex i Kolding midtby, i Nicolai Komplekset, i Hejlsminde samt i Marina Syd.

”Vi ved, at mange af vores gæster søger deres informationer digitalt, hvorfor der er opstillet 10 interaktive touch skærme rundt i Kolding kommune. Derudover kan de samme informationer findes på www.visitkolding.dk, hvor der er udarbejdet en specifik sommerside med de mange tilbud, der er i løbet af sommeren”, tilføjer Tove Gæmelke.

Visit Koldings Facebookside bringer også løbende nyheder og har fokus på de mange tilbud.

 

Yderligere oplysninger:
Tove Gæmelke, Erhvervsdirektør – mobil: 4096 5505

 

 

Andre nyheder

Creative Business Cup 2018

Har du en fantastisk og innovativ ide, og arbejder du inden for den kreative sektor? Så er du måske den næste vinder af Creative Business Cup Danmark.

Lokal erhvervsfremme skal ikke styres fra København

I ly af regeringens medieudspil præsenterede regeringens forenklingsudvalg forslag til en ny centraliseret erhvervsfremmestruktur, hvor kommunerne fuldstændigt vil miste indflydelse på, hvordan man tiltrækker virksomheder og hjælper virksomheder i lokalområdet.