Blandt gæsterne var virksomhedsejer, innovationsmager og professor i kreativitet, Christian Stadil samt stand-up komikeren Mick Øgendahl.

Der var knald på fra start, da Business Kolding i aftes afviklede Det Store Efterårsarrangement. 1700 tilskuere mødte op, og var også vidne til en video, der viste formændene fra de deltagende foreninger, Business Koldings direktør, kommunaldirektøren samt borgmesteren udklædt i skaterstil. Budskabet var: ”Hvis vi er mange nok, kan vi klare alt, vi løfter i flok”. I videoen så publikum, hvordan de malede grafitti i Kolding, stod på skateboard og legede hip hop stjerner. Sangstemmerne var måske ikke til en Music Award, men overraskelsesmomentet og humoren bag fik mange til at grine højlydt.

 

Fra venstre ses Business Koldings Adm. direktør Tommy Langhoff, Formand for Foreningen Business Kolding Steen Buchreitz Jensen, Borgmester Jørn Pedersen, Formand for Turistforeningen Søren Madsen. Bagved ses Kommunaldirektør Rikke Vestergaard og Handelsrådets Formand Lau Tuxen.
Christian Stadil

Efterfølgende gik Christian Stadil på scenen med sit foredrag om kreativitet, han fortalte både om de vellykkede ting i sin karriere, men også om de episoder, hvor han havde satset på det forkerte, f.eks. da han engang på en messe serverede småkager og kaffe, mens nabostanden havde stripperstang. Publikum fik et indblik i Stadils tankegang og syn på at drive virksomhed. Og så fik de også et smil på læben.

 

Mick Øgendahl

Aftenen sluttede af med et brag af god humor. Mick Øgendahl tog publikum med på en tur gennem hans ungdom på Lolland. Et sted hvor en uddannelse svarede til at få et kørekort, og hvor et ”forspil” handler om at vække konen først. Mick Øgendahls sjove indfald, og skæve mimik kan være svær at gengive, men Db niveauet på publikums grin var ikke til at tage fejl af - han er en sjov mand.

Se flere billeder fra arrangementet i galleriet.

Tak til alle der mødte op.

 

Andre nyheder

Vækstfonden får kontorplads hos Business Kolding

Fra januar 2019 får Vækstfonden fast kontorplads hos Business Kolding i Pakhuset. Samarbejdet skal gøre det nemmere for virksomheder og iværksættere at få råd og sparring om finansiering og vækst.

Stor opbakning til Nytårskuren

Godt 500 erhvervsfolk var samlet på Koldinghus i fredags til Business Koldings traditionsrige nytårskur, og de overværede en meget overrasket Hans Erik Bylling modtage den flotte titel som Årets Koldingborger 2018.

Hans Erik Bylling bliver Årets Koldingborger 2018

I dag blev Hans Erik Bylling kåret som Årets Koldingborger 2018 ved Business Koldings nytårskur. Denne ærestitel tildeles en gang årligt en person, som på en særlig måde har gjort en indsats for Kolding og derved har gjort Kolding kendt ud over kommunegrænsen.

Kolding kan

Læs julehilsen fra Business Koldings administrerende direktør.