Overvejer din virksomhed Tyskland som det næste eksportmarked eller øge jeres eksisterende eksport til landet? Book et gratis rådgivningsmøde.

Tyskland er Danmarks vigtigste samhandelspartnere både med hensyn til import og eksport. Det er derfor et højest relevant vækstmarked for alle eksportorientret virksomheder.

Business Kolding tilbyder i samarbejde med Hannoverimpuls og konsulent Benny Sørensen fra SØRENSEN - CONNECTING MARKETS individuelle rådgivningsmøder med virksomheder, som ønsker at opbygge det tyske marked.

Hannoverimpuls hjælper danske virksomheder med kontakt til tyske kunder samt evt. etableringen af et datterselskab i Tyskland.

Under mødet har virksomheden mulighed for kort at præsentere sig selv, hvorefter der drøftes mulige markedsstrategier i forhold til den individuelle virksomhed. Derudover vil Hannoverimpuls komme ind på deres attraktive støtteprogrammer, som er skræddersyet til danske virksomheder, der ønsker markedsopstart i Tyskland.

Der gives bl.a. støtte til markedsanalyser og der er mulighed for at få et års gratis husleje i forbindelse med etablering af et eget selskab i Hannover-regionen.

Der er afsat en time pr. møde som er gratis. Da der er begrænsede tider, vil det være efter først til mølle princippet.

Kontakt
Har du spørgsmål eller ønsker du at booke en tid, så skal du være velkommen til at kontakte Erhvervskonsulent Niels-Arne Lauridsen på 5135 5002 eller mail nal@businesskolding.dk.

 

06. september 2017
kl. 09:00 - 16:00
Pakhuset
Mødelokale Kaliningrad
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
Niels Arne Lauridsen
nal@businesskolding.dk
5135 5002
Der er afsat en time pr. møde som er gratis. Da der er begrænsede tider, vil det være efter først til mølle princippet.