Business Kolding Go Green inviterer til en palette af grønne informationsmøder, hvor vi sætter fokus på relevante og aktuelle temaer.

Tænker du grønt? Men er usikker på, hvordan du kan kommunikere dette i din markedsføring?

Så er du ikke alene! Mange virksomheder tør ikke fortælle om deres grønne tiltag, af frygt for at begå greenwashing. For, hvem har lyst til at komme i mediernes søgelys, eller blive stillet offentligt til skue, som en virksomhed der begår greenwashing?

Derfor vælger mange virksomheder ikke at kommunikere om deres grønne tiltag – greenhushing bliver deres overlevelsesstrategi.

Kom til et spændende oplæg, hvor Sarah Hedelund vil gennemgå reglerne for, hvordan I kan kommunikere grønne budskaber i jeres markedsføring, uden at vildlede. Hvilke faldgruber skal I være opmærksomme på, og hvilke muligheder har I? Oplægget vil indeholde relevante eksempler på virksomheder der har lykkes med at kommunikere deres grønne budskaber indenfor lovens rammer, samt andre, hvor det ikke er lykkes.

Oplægsholder

Sarah Hedelund er uddannet cand. Merc. Jur. fra Handelshøjskolen i Aarhus, og har siden arbejdet som konsulent samt med projektledelse. Hun underviser nu i erhvervsjura på markedsføringsøkonomuddannelsen, samt på professionsbacheloruddannelsen i International handel og markedsføring. Udover undervisningen er hun ved at påbegynde et forskningsprojekt omkring greenhushing.

Business Kolding Go Green - Den Grønne Palette
I samarbejde med eksperter indenfor bæredygtighed inviterer Business Koldings Go Green-netværk interesserede virksomheder til inspirationsmøder, med faglig viden om blandt andet ESG, lovgivning indenfor grøn kommunikation og grønne go-to-market strategier.

Business Kolding Go Green er et gratis netværk for medlemmer i Foreningen Business Kolding, som gerne vil sætte fokus på grøn omstilling, FN’s verdensmål, bæredygtighed mm. i deres virksomhed. Netværket er både for virksomheder, der er godt i gang med deres grønne omstilling, og dem, der endnu ikke er helt så langt. Skal du være med? Tilmeld dig her

Den Grønne Palette

30. august 2023
kl. 08:30 - 10:00
Pakhuset
Bornholm
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding

Arrangementet er afholdt.

Niels-Arne Lauridsen & Tanja Marek
nal@businesskolding.dk & tamar@businesskolding.dk
+45 29 41 71 32 & +45 60 77 60 27