På dette webinar vil vi give dig en kort introduktion til, hvordan du kan forankre ny arbejdsteknologi i din egen organisation og hvordan du kan skabe konkrete forandringer med de nye teknologier.

Dette webinar afholdes af Business Kolding i samarbejde med IBC, Hansenberg, VUC, AMU og Kolding Kommune og er en del af en serie af webinarer, som stiller at skarpt på erhvervslivets håndtering af Covid-19.

Vi tager udgangspunkt i den nye samarbejdsplatform Microsoft Teams, som de fleste danske organisationer allerede har tilgængelig som en del af Office 365-pakken. Teams er meget mere end blot online-møder og giver en lang række muligheder for at kommunikere og dele viden på.

Kristian Djurhuus fra WorkWays vil føre os igennem en kort introduktion til technology adoption og vise mere konkret hvordan det kan ske ved at anvende Microsoft Teams

Du går hjem med

  • Introduktion til teori og praksis på området med fokus på technology adoption-cases, hvilket handler om sund brug af teknologien i en organisation. Vi har fokus på agile processer og reel forandring
  • Konkret forståelse af samarbejdsplatformen Microsoft Teams og hvordan typiske samarbejdsscenarier og videndeling kan nytænkes.
  • Let indføring i Microsoft Teams med konkrete tips og tricks til hvordan du udnytter platformen bedst muligt
  • En skabelon for en basal samarbejdskonktrakt, som du kan bruge i din organisation til at sætte og kommunikere basale spilleregler for nye måder at samarbejde på.


Det er ikke påkrævet, at du har en Microsoft Teams konto i forvejen.

Webinaret henvender sig især til virksomheder som enten anvender Teams eller planlægger det i fremtiden.

Webinaret er afholdt - men se videoen af det herunder

21. april 2020
kl. 09:00 - 10:00
WEBINAR
Gratis
Tanja Sørensen Marek
tamar@businesskolding.dk
6077 6027