I Kolding Kommune arbejder medarbejderne i de forskellige forvaltninger og Business Kolding sammen for at yde den bedste service overfor både borgere og erhvervslivet. Vi har samlet nogle af de mange muligheder i den nye pjece ”Sammen med erhvervslivet 2019”.

Investorerne står i kø, og byggerier skyder op i en hastighed, der ikke er set længe. Væksten i Kolding går kun en vej, og det er op. Lige nu er en masse projekter i støbeskeen, og det drejer sig både om nye boliger og erhvervsbyggerier.

”Særligt i Kolding by er der gang i byudviklingen, og der er virkelig brug for mange boliger. Nogle af de projekter vi har kunne offentliggøre den seneste tid, forventer at stikke spaden i jorden i år, mens andre sætter opgaven i udbud. Så om et par år kan vi for alvor se resultatet af det byggeboom, der i den grad sætter sit positive aftryk på Kolding Kommune anno 2019”, siger borgmester Jørn Pedersen.

I den nye pjece kan du blandt andet læse, hvor meget erhvervsjord der er solgt i de seneste år, hvordan din virksomhed kan få en voksenlærling, og hvordan jobcentret kan hjælpe med rekruttering af arbejdskraft.

”Der er en vilje til vækst i Kolding – både hos virksomhederne og i kommunen. Det skaber et godt udgangspunkt for samarbejdet, og i Business Kolding ser vi det som en kerneopgave at understøtte samarbejdet”, siger Adm. direktør, Business Kolding Morten Bjørn Hansen.

I årets udgave kan du læse om, hvorfor virksomheder søger mod Kolding og hvordan vi skaber de bedste betingelser for mere vækst for dig og din virksomhed.

Kolding vil erhvervslivet og erhvervslivet vælger Kolding. Sammen står vi stærkt.

Læs eller download pjecen "Sammen om Erhvervslivet" nedenfor.

Andre nyheder

3D print i metal og farve

Endnu en 3D-printer har fundet sin vej til NEXTTECH, 3D printcentret der har til huse i kælderen på IBC i Kolding. I februar blev en metalprinter taget i brug, nu gælder det den banebrydende 3D farveprinter HP MJF 580.

Portræt af en indlægsholder

Cirkulær økonomi, bæredygtighed, social ansvarlighed og FNs verdensmål er noget der fylder mere og mere i vores hverdag og ikke mindst hos virksomhederne.

Tjek virksomhedernes velfærdsaftryk

I Danmark bidrager virksomhederne og deres medarbejdere med 550 mia. kr. om året til vores fælles velfærd gennem skatter og afgifter. Det er mere end halvdelen af alle de penge, det offentlige årligt bruger på at holde samfundet i gang. Dansk Industri har lavet en undersøgelse, der viser, hvor meget hver enkelt kommune bidrager med.

Tag kollegaerne med til Frank Hvam

Sæt allerede nu kryds i kalenderen onsdag d. 30. oktober, hvor Foreningen Business Kolding, Kolding Turistforening og Kolding Handelsråd inviterer til årets Efterårsarrangement.