Design Network Kolding og VekselWirk inviterer designere og kreative til et Breakfast Boost, hvor ligesindede kan mødes til morgenmad og et inspirerende oplæg.

Hvor finder man inspiration og energi som designer? Hvordan udvikles interessante og unikke løsninger til kunderne? Det vil Victor Nguyen Johannesen give sit syn på til dette Breakfast Boost.

Give"WHY" a day off

Som designer er jeg flasket op med "Why". Jeg har lært at det der adskiller en kunstner fra en designer, er at alt hvad vi foretager os skal kunne begrundes.

Mine valg bliver truffet på baggrund af konkurrentanalyser, strategi, fokusgrupper og trends. Da jeg blev designer var det midlertidigt ikke for at være analytiker eller strateg. Det var på baggrund af en uforklarlig indre begejstring.

Der var energi i geometri, glæde i illustration og spænding i grafiske eksperimenter. Begejstring er en stærk energi - og nogle gange kan din begejstring også fører til den rigtige løsning for dine kunder.

Så hvorfor ikke starte med begejstring og vente med Why?

Victor Nguyen Johannesen er grafisk designer og illustrator og har løst opgaver for bl.a. Realdania, Miljøministeriet, Goodwings og GAIS.

Victor har en baggrund som creative manager for Designit og produktudvikler hos LEGO og har vundet en Danish Design Award og en række andre internationale priser for sit arbejde. Victor driver i dag det grafiske bureau Dot Noir.

Dette er første af tre Breakfast Boosts i foråret 2020:

Torsdag den 23. januar kl. 8.30-10.00 - Profil: Victor Nguyen Johannesen

Torsdag den 20. februar kl. 8.30-10.00 - Profil: Merete Due Paarup

Torsdag den 19. marts kl. 8.30-10.00 - Profil: TBA

 

VekselWirk er støttet af den Europæiske Fond for Regional Udvikling. 

Program
08:30

Morgenmad

09:00

Velkommen til Pakhuset

v/Leendert Bjerg

09:10

Give"WHY" a day off

Oplæg v/ Victor Nguyen Johannesen

09:30

Netværk og kaffe

10:00

Tak for i dag

23. januar 2020
kl. 08:30 - 10:00
Pakhuset
Bornholm
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
Gratis
No-show-fee på kr. 250,- opkræves ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før arrangementsstart.

Arrangementet er afholdt.

Leendert Bjerg
leebj@businesskolding.dk
92437022