Entreprenerdy, Iværksætterdanmark & Erhvervshus Hovedstaden gør klar til at gentage succesen: Fra forretningsidé til forretningsmodel. Fagligt kompetenceforløb. Online. 5 X 1,5 timer mellem d. 9/8 og d. 18/8.

Kom godt fra start, eller bedst muligt videre, på dit iværksætter-eventyr. Få et indgående kendskab til konkrete, velafprøvede værktøjer til forretningsplanlægning, og et erfarent kig på dit udgangspunkt og dine muligheder. Få et overblik som er i øjenhøjde med dine ressourcer, ambitioner og passion – et overblik, du kan handle på.

Forløbet er for alle danske iværksættere, der enten stadig er på idé-stadiet, eller hvis virksomheder er stiftet efter d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav.

Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage. 

Du vil helt sikkert få mest ud af forløbet, hvis du kan se dig selv i følgende:

Du ønsker konkrete værktøjer til at opbygge og udvikle din virksomhed, og virksom viden om de grundlæggende områder inden for forretningsudvikling. På dette faglige kompetenceforløb stifter du bekendtskab med de praktiske færdigheder, du skal bruge for at komme godt i gang og endnu bedre videre:

  • Få bedre styr på de basale forretningskompetencer: Selskabstyper. Organisation og ledelse. Produkt/service-udvikling. Marked- og kundeanalyse. Salg og markedsføring. Finansiering og budgettering m.m.
  • Få tryk-testet din idé og hjælp til at opstille målsætninger.
  • Få en grundig introduktion og gratis adgang til de bedste online-værktøjer til udvikling og styring af din nye virksomhed.

Sæt tid af til at arbejde selvstændigt med forløbets værktøjer undervejs. Værktøjerne kan du naturligvis også arbejde videre med, i en periode, efter forløbet.

Workshops:

9. august kl. 11-12.30
11. august kl. 11-12.30
13. august kl. 11-12.30
16. august kl. 11-12.30
18. august kl. 11-12.30

Dine guides på vejen fra god idé til god forretning:

Entreprenerdy er eksperter i værktøjer og programmer til udvikling af forretningsmodeller for iværksættere, og har hjulpet mange danske virksomheder med at komme godt fra start. 

Iværksætterdanmark

Iværksætterdanmark bliver finansieret af EU's Socialfond, og for at sikre at projektet gør sit bedste og leverer det tilbud til de danske iværksættere, skal du som deltager udfylde en række EU-dokumenter. De skal underskrives med NemID, og det er påkrævet, at alle dokumenter udfyldes og underskrives. 

Se alle IværksætterDanmarks aktuelle forløb.

09. august 2021 11:00 -
18. august 2021 12:30
Online
IværksætterDanmark
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Frederik Müntzberg
fkm@ehhs.dk
30108087
Tilmelding senest 05-08-2021 23.55