Business Kolding sætter yderligere skub i udviklingen af Iværksætteri og Entreprenørskab.

21. april 2015

Det sker i forbindelse med en organisatorisk omlægning, hvor der fremover vil være en dedikeret chef med samlet ansvar for iværksætteri, entreprenørskab, det kommende innovationsmiljø i Pakhuset på havnen samt House of Innovation.

I den nyoprettede stilling som chef for Iværksætteri og Entreprenørskab er ansat den 46-årige Jakob Thoftdahl Westphall. Jakob har i de sidste 2½ år været erhvervskonsulent i Business Koldings Erhvervsservice.

- Jakobs force er forretningsudvikling. Samtidig er hans evne til at kunne scanne en virksomhed og se udfordringerne og potentialet vigtig, når vi skal skabe rammerne for iværksætteri i Kolding. Og så har Jakob en smittende positiv energi og arbejder målrettet, siger adm. dir, Tommy Langhoff, Business Kolding.

Jakob tiltræder sin nye udfordring med virkning fra 1. maj.

- Jeg ser frem til at sætte handling bag visionen, og de mange muligheder et aktivt iværksættermiljø giver. Og så vil man møde mig som en aktiv og udfordrende sparringspartner, der har fokus på at opdage og realisere potentialerne hos de mange entreprenante personer og iværksættere i Kolding, siger Jakob Thoftdahl Westphall.

Jakob Thoftdahl Westphall er gift med Conny Thoftdahl Westphall, der også arbejder med forretningsudvikling som partner i Genesi. Sammen har de tre børn og bor i Gedved.

For mere info kontakt

Tel +45 4012 3239
jtw@businesskolding.dk
Forretningsudvikler

Jakob Th. Westphall