Paneldebat den 24. november med klimaaktivisten Solomon Goldstein-Rose samt prorektor og professor i klimaforandringer Sebastian H. Mernild, professor mso Kristin B. Munksgaard og lektor Stig Børsen Hansen fra SDU.

Klimaet er under hastig forandring. Der er brug for handling nu, hvis vi skal bremse klimakrisen. Men hvad er det helt præcist, der skal gøres?

Det har klimaaktivisten Solomon Goldstein-Rose et bud på.

Den 24. november kan du møde Solomon Goldstein-Rose, når han gæster SDU Kolding virtuelt. Her vil den amerikanske politiker, ingeniør og forfatter til bogen The 100% Solution præsentere sin plan for den totale klimaløsning.

På baggrund af oplægget vil et skarpt panel bestående af forskere fra SDU sammen med Solomon debattere, hvilke barrierer og drivkræfter, der er på spil i forhold til at løse klimakrisen. I panelet sidder SDU´s Prorektor og professor i klimaforandringer Sebastian H. Mernild, som er en af verdens førende forskere inden for klimaforandringer og global opvarmning og Lead Author i FN's klimapanel (IPCC).

Med sig i panelet har han professor mso Kristin B. Munksgaard og lektor Stig Børsen Hansen. Sammen vil de give et nuanceret indblik i klimadebatten.

Eventen er arrangeret af SDU i samarbejde med CO2 Klubben.

Program
14.00

Velkommen til arrangementet
ved Morten Bjørn Hansen, direktør for Business Kolding

14.05

Oplæg
ved Solomon Goldstein-Rose

14.30

Paneldebat

15.00

Tak for i dag

24. november 2020
kl. 14:00 - 15:00
Webinar
Vær opmærksom på, at arrangementet foregår på engelsk.
Gratis

Arrangementet er afholdt.