DETAILVÆRKET inviterer sine medlemmer til en hyggelig aften med fokus på, hvordan du kan bruge sociale medier til at skabe salg.

Som detailvirksomhed, kan det være svært at vide, hvordan man kan bruge de sociale medier i hverdagen. Målet er at få kunder i butikken, så hvordan bruger man blandt andet Facebook som et aktivt værktøj i ens salg?

Hvordan skaber man sig et overblik over de ting der sker, og hvilken kunderejse skal kunderne på?

Hvordan kan man sælge direkte på Facebook eller Instagram – og hvordan kan man som detailvirksomhed få skubbet gang i salget og skabe loyale forbrugere?

Få svar på dette og blive klogere på, hvordan du skubber dit salg i gang når vi mødes i Detailværket den 23. august.

Oplægsholderen

Dagens oplægsholder er Thomas Bang fra ReformatorReformator tilbyder vi en bred vifte at markedsføringsløsninger, og fx arbejder både med websites, sociale medier, tryksager, video og foto.

Thomas har igennem de sidste mange år arbejdet med både fotografering, webprogrammering og sociale medier, video og timelapse-produktion. 

 

Arrangementet er forbeholdt medlemmer af DETAILVÆRKET. Driver du en detailbutik eller restauration i Kolding kommune og endnu ikke medlem af DETAILVÆRKET inviteres du til at blive en del af det nyetablerede GRATIS netværk.

 

Tilmeld dig DETAILVÆRKET her

23. august 2023
kl. 18:00 - 21:00
Pakhuset
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
Gratis
No-show-fee på kr. 150,- opkræves ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før arrangementsstart.

Arrangementet er afholdt.

Tanja Marek
tamar@businesskolding.dk
+45 6077 6027