Business Kolding inviterer sammen med Dansk Erhverv til et 2 timers seminar omkring de nye persondataregler, som træder i kraft 25. maj 2018.

Så nærmer vi os med hastige skridt deadlinen for persondataforordningens ikrafttræden. Seminaret giver dig et overblik over persondatareglerne, og du vil få værktøjer, som du kan bruge i dit arbejde med at omstille virksomheden til GDPR-compliance. 

  • Du får en introduktion til EU Persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
  • Der vil være fokus på, hvordan du i praksis efterlever de nye regler, herunder.
    • Opfyldelse af krav om information til de personer, I behandler personoplysninger om.
    • Krav til databehandleraftaler og hvem skal jeg lave aftaler med.
    • Har de nye regler betydning for min markedsføring via e-mail?
    • Hvordan dokumenterer vi, at virksomheden efterlever reglerne?
    • Gennemgang af vejledninger og skabeloner fra Dansk Erhverv.


Målgruppe
Beslutningstagere og andre medarbejdere i private virksomheder, der er involveret i at forberede og gennemføre et persondataretligt compliance projekt i virksomheden.

Oplægsholderen
Martin Jørgensen er Advokat, chefkonsulent, hos Dansk Erhverv.

Der vil være morgenmad og netværk fra kl. 07.30

01. maj 2018
kl. 08:00 - 10:00
Pakhuset
Bornholm
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
Gratis
No-show-fee på kr. 500,- opkræves ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før arrangementsstart.

Arrangementet er afholdt.

Majbritt Lykke Sørensen
mls@businesskolding.dk
+45 2459 8187
Arrangementet er fuldbooket - kontakt Majbritt Lykke Sørensen hvis du vil på venteliste.