Iværksætterdanmark tilbyder målrettede workshopforløb med viden og værktøjer til vejen fra god idé til god forretning – helt lokalt, landet rundt. Du får adgang til både lokale fysiske forløb og online forløb fra hele landet.

Iværksætterdanmark er en investering i dig, som har lysten og viljen til at skabe forretning for fremtiden. Det betyder, at det bortset fra din tid og entusiasme, er gratis for dig at deltage i workshopforløbene.

Der findes workshopforløb uanset om du er ny iværksætter, på vej til at blive iværksætter eller etableret iværksætter. 

CVR-nummer er altså ikke nødvendigvis et krav, men der kan være begrænsninger på hvor gammelt dit CVR-nummer må være, afhængigt at de forskellige tilbud. 

Hvor er du på din iværksætterrejse?

Vælg hvor du er på din iværksætterrejse, så finder du Iværksætterdanmarks bedste tilbud til dig - god fornøjelse!

Fra idé til virkelighed

Det er tid til at giver idéerne luft under vingerne - og Iværksætterdanmark hjælper gerne med at pakke til iværksætterrejsen! 

Iværksætterdanmarks events og workshopforløb er oplagte for dig som nyslået iværksætter eller dig med den gode idé.

I 2024 lanceres en lang række events fyldt med inspiration og værktøjer, som du kan bruge til at komme videre med din idé eller i gang med din virksomhed. Mulighederne er mange med temaer som tager udgangspunkt i deri hvor du er på din iværksætterrejse. I samarbejde med lokale partnere kommer Iværksætterdanmark hele landet rundt, men du kan også finde mange muligheder online. Så der er hjælp at hente, lige der hvor du er! 

Her er et par gode eksempler, du måske kan spejle dine behov og ambitioner i:

 • Virksomhedsjura ved opstart
 • Fra forretningsidé til virkelighed
 • Få styr på din virksomheds økonomi
Nyetableret virksomhed

Du har lige etableret din virksomhed, og skal nu i gang med at drifte og udvikle den. Måske har du behov for viden og værktøjer til at markedsføre din virksomhed digitalt eller optimere din webshop. Det kan også være, at du har behov for at få styr på din virksomheds økonomi eller styrke dit salg.

Iværksætterdanmark samler her de tilbud, der kan hjælpe dig sikkert videre. Det kunne f.eks. være en af deres mange events og workshops:

 • Styr på salget 
 • Lær at lave content der fænger
 • God selvledelse og work-life-balance

Boost din virksomhed med nye kompetencer eller rådgivning

Business Boost-forløbet er Iværksætterdanmarks tilbud til dig der søger hjælp til at drifte og udvikle din virksomhed. Med et Business Boost-forløb får du adgang til følgende: 

 • 1:1 sparring med en vækstvejleder
 • Tilskud på op til 5200 kr. som kan bruges på nye kompetencer eller strategisk rådgivning.

Business Boost kan hjælpe dig med at komme videre fra det første salg til en sund forretning. Lær fx at optimere din hjemmeside, bliv skarpere på din branding, tag et kursus i digital markedsføring eller få opgraderet dine salgsteknikker, så du kan få flere kunder i butikken og øge omsætningen og indtjeningen.  

For at ansøge om Business Boost skal du have et CVR-nummer under 3 år (på ansøgningstidspunktet) og en dokumenteret omsætning. 

Business Boost køres løbende i ansøgningsrunder, og der er fx 3 runder inden sommerferien 2024. Ansøgninger behandles efter først-til-mølle-princippet, og der er et begrænset antal pladser til hver kommune.  

Vækst og udvikling

Du er nu godt i gang med driften af din virksomhed, og har en ambition om at udvikle din forretning. Du vil måske gerne vide mere om, hvordan du kan få ekstern finansiering, arbejde med bæredygtighed eller hvordan du kan ansætte en medarbejder. 

Det kan være krævende, at have alle kasketter på når du driver virksomhed, men der er heldigvis hjælp at hente. Med et individuelt NextStep-forløb, hjælper Iværksætterdanmark dig med at stille skarpt på dine udfordringer og komme i mål med dine visioner. 

NextStep giver dig opkvalificering på et individuelt forløb med gratis 1:1 sparring og tilskud til kompetenceudvikling. Udgangspunktet er dig og dit konkrete behov for kompetenceudvikling. 

Hvad får du adgang til på NextStep: 

 • Sparring med en vejleder, om din virksomheds ambitioner.​
 • En handlingsplan, som omfatter konkrete mål, som kan omsættes indenfor kort tid og forhåbentlig få din virksomhed til at vokse.  
 • Tilskuddet til indkøb af både rådgivning og kompetenceudvikling.
 • Tilskud på op til 24.000 DKK (vi dækker maks. 75%, imens du selv skal stille med 25%).​

Krav for deltagelse på NextStep: 

 • Dit CVR-nummer må maks. være 3 år gammelt på ansøgningstidspunktet.
 • Du har et mål og en plan for at nå 1 mio. kr. i årlig omsætning indenfor 2 år.
 • Du skal være ejer/medejer af virksomheden for at kunne ansøge og deltage i NextStep. 

Det vil løbende være ansøgningsrunder til NextStep. Iværksætterdanmark forventer 4-6 ansøgningsrunder i 2024 og 2025. Der vil være cirka 40 pladser pr. ansøgningsrunde. Forud for hver runde, offentliggøres det nøjagtige antal af pladser og den regionale fordeling af pladserne. 

Jakob Thoftdahl Westphall er Business Koldings lokale vækstguide på NextStep-forløbene. 

Er du ikke helt klar til NextStep?

Business Boost er til dig, der har en ny virksomhed, som netop nu er ved at finde sit fodfæste i markedet og skal have et skub i den rigtige retning med både sparring og kompetenceudvikling. Tilskuddet er ikke lige så stort som i NextStep, men det er målrettet og kræver et minimum af administration sammenlignet med NextStep. 


Støttet af:

Iværksætterdanmark er medfinansieret af Den Europæiske Union og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. Støtten gør det muligt at investere i danske iværksætteres kompetencer og udvikling. Alle workshops er derfor gratis for dig som iværksætte 

Kontakt for mere info

Tel +45 2159 0221
tn@businesskolding.dk
Koordinator/Projektleder

Tina Nikolajsen

Vis flere kontaktpersoner

Navigation

 1. Rådgivning
 2. Netværk
 3. Forløb