Lær at lave og redigere dine egne billeder med kunstig intelligens.

Med kunstig intelligens er det kun fantasien der sætter grænser – hvis man vel og mærke kan komme med de rigtige input til værktøjerne. I denne praktiske workshop ser vi nærmere på de mest aktuelle billedgeneratorer, og du får selv mulighed for at teste det.

Vi kommer også kort omkring rettigheder ift. AI-generede billeder og kommerciel brug.

Udviklingen indenfor generativ AI går lynende stærkt, og vi planlægger derfor først det endelig indhold når vi nærmer os. 

Underviser

Jesper Noer er firstmover inden for kunstig intelligens. Han har testet og brugt et hav af AI-værktøjer og har udviklet skræddersyede AI-løsninger og chatbots for virksomheder og NGO’er i Danmark og i udlandet.

Jesper er indehaver af virksomheden NOERPOL, hvor han kombinerer kreative håndværk som fotografering, videoproduktion og hjemmesideudvikling med kunstig intelligens. Jesper er en glødende AI-entusiast, men har samtidig øje for de mange udfordringer, som følger i kølvandet på udviklingen inden for kunstig intelligens.

Marketing à la Carte

Marketing à la Carte præsenterer et menukort spækket med lette marketingemner, så du frit kan sammensætte lige præcis den menu, der passer til dig og din virksomhed. I syv serveringer kan du få en smagsprøve på forskellige marketingdiscipliner - alle tilsat en god portion netværk, sparring, faglig viden samt en lang række praktiske fif, som du kan gå hjem og bruge i din markedsføring med det samme.

Tilmelding

Ja, jeg accepterer betingelserne.

Håndtering af persondata i Business Kolding

Ved tilmelding, accepterer du samtidig, at Business Kolding (dataansvarlig) behandler dine indtastede data i tråd med persondataloven, og på nedenstående betingelser:

  • Dine indtastede oplysninger overføres og gemmes i Business Koldings interne IT-systemer
  • Oplysningerne indsamles og behandles ifm. arrangementshåndtering og efterfølgende erhvervsservice til den pågældende virksomhed
  • Oplysningerne gemmes i min. 5 år efter arrangementet, jfr. gældende lovgivning, herunder regnskabsloven
  • Eventuelle deltagerlister (navn og virksomhed) kan distribueres til arrangementets deltagere, samt oplægsholdere
  • Ved nogle arrangementer vil der blive taget billeder og video, som bruges ifm. medie- og presseomtale, og på Business Koldings hjemmeside og sociale medier
  • Oplysningerne behandles udelukkende af medarbejderne hos Business Kolding og videresælges ikke til tredjepart
  • Du har iflg. persondataforordningen ret til indsigt, sletning eller blokering af registrerede data eller indsigelse, og berigtigelse af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde er behandlet i strid med lovgivningen
  • Du kan klage over behandlingen af personoplysninger til Datatilsynet

Læs mere om Business Koldings persondatapolitik eller kontakt Business Kolding, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding. Tlf. 76 33 21 11, info@businesskolding.dk.

Mere fra Marketing à la Carte-menukortet

05. november 2024
kl. 08:30 - 10:00
Pakhuset
Bornholm
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
Gratis
No-show-fee på kr. 250 kr.,- opkræves ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før arrangementsstart.
Tina Nikolajsen
tn@businesskolding.dk
21590221