Detailværket inviterer til et spændende oplæg, hvor vi dykker ned i markedsføringslovens komplekse verden. Dette oplæg giver mulighed for at få indsigt i de gældende regler om prismarkedsføring og grøn markedsføring, herunder hvilke muligheder og faldgruber, der findes.

At overholde markedsføringslovens regler er essentielt for enhver virksomhed, der ønsker at opbygge og bevare et godt omdømme samt undgå juridiske sanktioner. Oplægget giver jer de nødvendige redskaber og viden til at sikre, at jeres markedsføringsstrategi er både effektiv og lovlig.

Oplægget sætter fokus på, hvornår grøn markedsføring sker i overensstemmelse med loven, og hvordan man undgår af falde i ”greenwashing”-fælden. Herudover vil oplægget klæde jer på til at sikre korrekt prissætning i forhold til blandt andet markedsføring af rabatter, tilbud og udsalg i forbindelse med årets kommende julehandelsperiode.

Oplægget vil blive præsenteret af advokat Malene Basballe fra Penta Advokater som til dagligt beskæftiger sig med markedsføringsloven og immaterialret.

Tilmelding

Ja, jeg accepterer betingelserne.

Håndtering af persondata i Business Kolding

Ved tilmelding, accepterer du samtidig, at Business Kolding (dataansvarlig) behandler dine indtastede data i tråd med persondataloven, og på nedenstående betingelser:

  • Dine indtastede oplysninger overføres og gemmes i Business Koldings interne IT-systemer
  • Oplysningerne indsamles og behandles ifm. arrangementshåndtering og efterfølgende erhvervsservice til den pågældende virksomhed
  • Oplysningerne gemmes i min. 5 år efter arrangementet, jfr. gældende lovgivning, herunder regnskabsloven
  • Eventuelle deltagerlister (navn og virksomhed) kan distribueres til arrangementets deltagere, samt oplægsholdere
  • Ved nogle arrangementer vil der blive taget billeder og video, som bruges ifm. medie- og presseomtale, og på Business Koldings hjemmeside og sociale medier
  • Oplysningerne behandles udelukkende af medarbejderne hos Business Kolding og videresælges ikke til tredjepart
  • Du har iflg. persondataforordningen ret til indsigt, sletning eller blokering af registrerede data eller indsigelse, og berigtigelse af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde er behandlet i strid med lovgivningen
  • Du kan klage over behandlingen af personoplysninger til Datatilsynet

Læs mere om Business Koldings persondatapolitik eller kontakt Business Kolding, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding. Tlf. 76 33 21 11, info@businesskolding.dk.

Ja, jeg vil gerne modtage nyheder og arrangementer.

DETAILVÆRKET:
Arrangementet er forbeholdt medlemmer af DETAILVÆRKET som er Koldings netværk for virksomheder der driver detailbutikker, restauration eller kulturinstitution. Er du endnu ikke medlem af DETAILVÆRKET, inviteres du til at blive en del af det GRATIS netværk.

Læs mere og meld dig ind i DETAILVÆRKET

23. oktober 2024
kl. 18:00 - 20:30
Den engelske pub
AL Passagen 2
6000 Kolding
Gratis
Niels-Arne Lauridsen
nal@businesskolding.dk
+45 2941 7132