Bæredygtighedshjulet – et værktøj til at få overblik og identificere indsatser

Det er nemt nok at sige, at du skal sætte bæredygtighed på agendaen. Men det kan måske virke uoverskueligt at komme i gang eller videre i processen. Her kan Bæredygtighedshjulet være et effektivt værktøj, der kan kickstarte dialoger i din virksomhed og hjælpe jer med at prioritere indsatser.

Med Bæredygtighedshjulet får du et konkret værktøj, der både kan anvendes til en hurtig temperaturmåling af bæredygtighed eller til en mere dybdegående gennemgang. Værktøjet er designet til at skabe overblik og hjælpe til dialog og interne workshops.

I dette indlæg vil Mette Stahl fra Erhvervshuset give introduktion til hvordan i kan arbejde strategisk med Bæredygtighedshjulet, hvorefter i bedre kan forholde jer til følgende:

 • Hvor jeres største potentiale er
 • Hvor jeres største risici er
 • Hvilke krav kan I forvente fra jeres kunder og interessenter

Bæredygtighedshjulet hjælper dig med at vurdere, hvor bæredygtig din virksomhed er i dag og åbner op for en dialog, der kan hjælpe din virksomhed med at prioritere det videre arbejde med bæredygtig omstilling.

Business Kolding Go Green - Den Grønne Palette

I samarbejde med eksperter indenfor bæredygtighed inviterer Business Koldings Go Green netværk interesserede virksomheder til en palette af grønne inspirationsmøder.

Business Kolding Go Green er et gratis netværk for medlemmer i Foreningen Business Kolding, som vil sætte fokus på grøn omstilling, FN’s verdensmål, bæredygtighed mm. i deres virksomhed. Netværket er både for virksomheder, der er godt i gang med deres grønne omstilling, og dem, der endnu ikke er helt så langt. Skal du være med? Tilmeld dig her.

Tilmelding

Ja, jeg accepterer betingelserne.

Håndtering af persondata i Business Kolding

Ved tilmelding, accepterer du samtidig, at Business Kolding (dataansvarlig) behandler dine indtastede data i tråd med persondataloven, og på nedenstående betingelser:

 • Dine indtastede oplysninger overføres og gemmes i Business Koldings interne IT-systemer
 • Oplysningerne indsamles og behandles ifm. arrangementshåndtering og efterfølgende erhvervsservice til den pågældende virksomhed
 • Oplysningerne gemmes i min. 5 år efter arrangementet, jfr. gældende lovgivning, herunder regnskabsloven
 • Eventuelle deltagerlister (navn og virksomhed) kan distribueres til arrangementets deltagere, samt oplægsholdere
 • Ved nogle arrangementer vil der blive taget billeder og video, som bruges ifm. medie- og presseomtale, og på Business Koldings hjemmeside og sociale medier
 • Oplysningerne behandles udelukkende af medarbejderne hos Business Kolding og videresælges ikke til tredjepart
 • Du har iflg. persondataforordningen ret til indsigt, sletning eller blokering af registrerede data eller indsigelse, og berigtigelse af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde er behandlet i strid med lovgivningen
 • Du kan klage over behandlingen af personoplysninger til Datatilsynet

Læs mere om Business Koldings persondatapolitik eller kontakt Business Kolding, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding. Tlf. 76 33 21 11, info@businesskolding.dk.

Ja, jeg vil gerne modtage nyheder og arrangementer.

Den Grønne Palette

08. oktober 2024
kl. 08:30 - 10:00
Pakhuset
Bornholm
Sdr. havnegade 7
6000 Kolding
Gratis
Niels-Arne Lauridsen
nal@businesskolding.dk
+45 2941 7132