Visualiser dine produkter, træn kroppen og dine sanser, gør historien levende, skab digitale oplevelser og minimer afstanden mellem din virksomhed og dine kunder - mulighederne er mange med Virtual og Augmented Reality.

I denne servering har vi inviteret to virksomheder til at præsentere hvordan de arbejder med Virtual og Augmented Reality* i praksis, og hvilke muligheder det åbner op for:

DARwin - digitalisering af fysiske produkter  
Casper Bauenhøj Juhl, Techsoft A/S

Platformen DARwin omdanner fysiske produkter til 3D-modeller, og med Augmented Reality kan du visualisere produkterne i realtid ved at placere dem i dine egne fysiske omgivelser. 

Med mobiltelefon eller webapp kan man på under 7 minutter skabe digitale produkter, der giver bl.a. webshops mulighed for at visualisere deres varekatalog som var det fysisk, mindske retur, og højne kundeoplevelsen.    

Du kan afprøve DARwin her. DARwin er udviklet af Techsoft A/S, der er specialister i IT-understøttet automation. 

Træning, oplevelser og uddannelse med VR og AI
Jesper Roy, TakeawalkVR

TakeawalkVR hjælper mennesker med at træne, opleve og uddanne sig med Virtual Reality, Augmented Reality og AI-løsninger.

Virtual Reality er ikke blot en gimmick, men et teknologisk hjælpemiddel der muliggør realisme i sikre og kontrollerede virtuelle omgivelser. Det giver en unik mulighed for at skabe immersive oplevelser - fx fra steder, som man normalt ikke selv har mulighed for at besøge, eller som en del af eksponeringsterapi, hvor man kan komme helt tæt på virkeligheden, men uden at kunne røre den. Derfor bruges VR-træning bl.a. af virksomheder, kommuner, fagpersoner, studerende, elever og ældre.

TalkwalkVR siger selv, at det er nemt at få tech-nørder til at bruge ny teknologi, men at få brugere uden tech-fascination med på teknologien, er de meget stolte over at have lykkes med.

De står både for VR-platformen, VR-headsets og træning af platformens brugerne. Jesper medbringer VR-headset på dagen, så du har mulighed for at afprøve udvalgte løsninger på dagen. ‍

*Virtual reality (VR) er en computerskabt simulation i form af lyd og tredimensionelle skærmbilleder, der frembringer en slags parallelverden, som brugeren oplever at være en del af og kan påvirke.
Augmented reality (AR) er en teknologi, som kombinerer data fra den fysiske verden med virtuelle data. Man får et ekstra lag af information, der spiller sammen med den virkelige verden.

Tech à la Carte
Tech à la Cartes menukort præsenterer otte serveringer, hvor du kan få en smagsprøve på forskellige tech-emner for nybegyndere. Du sammensætter selv lige præcis den menu, der passer til dig og din virksomhed. 

Alle serveringerne er tilsat en god portion netværk, sparring, faglig viden samt en lang række praktiske fif. Tech à la Carte er for dig der er nysgerrig og gerne vil have en grundig introduktion med konkrete eksempler og forklaringer som man ikke behøver en tech-ordbog for at forstå. 

TilmeldingJa, jeg accepterer betingelserne.

Håndtering af persondata i Business Kolding

Ved tilmelding, accepterer du samtidig, at Business Kolding (dataansvarlig) behandler dine indtastede data i tråd med persondataloven, og på nedenstående betingelser:

  • Dine indtastede oplysninger overføres og gemmes i Business Koldings interne IT-systemer
  • Oplysningerne indsamles og behandles ifm. arrangementshåndtering og efterfølgende erhvervsservice til den pågældende virksomhed
  • Oplysningerne gemmes i min. 5 år efter arrangementet, jfr. gældende lovgivning, herunder regnskabsloven
  • Eventuelle deltagerlister (navn og virksomhed) kan distribueres til arrangementets deltagere, samt oplægsholdere
  • Ved nogle arrangementer vil der blive taget billeder og video, som bruges ifm. medie- og presseomtale, og på Business Koldings hjemmeside og sociale medier
  • Oplysningerne behandles udelukkende af medarbejderne hos Business Kolding og videresælges ikke til tredjepart
  • Du har iflg. persondataforordningen ret til indsigt, sletning eller blokering af registrerede data eller indsigelse, og berigtigelse af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde er behandlet i strid med lovgivningen
  • Du kan klage over behandlingen af personoplysninger til Datatilsynet

Læs mere om Business Koldings persondatapolitik eller kontakt Business Kolding, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding. Tlf. 76 33 21 11, info@businesskolding.dk.


Gratis for medlemmer - åbent for alle
Tech à la Carte præsenteres af Foreningen Business Kolding og er gratis for medlemmer af Foreningen, men alle interesserede er velkomne.

Hvis du tilmelder dig uden at være medlem af Foreningen Business Kolding, vil du få tilsendt et billetlink til køb af billet. Det koster 250 kr. pr. servering (inkl. moms). 

Medlemskab af Foreningen Business Kolding koster fra 1.250 kr. (inkl. moms). Efter 1. juli er der halv pris på resten af året, og der kan muligvis være en økonomisk fordel ved at melde dig ind, hvis du ønsker at deltage i flere serveringer. 

Vil du gerne være en del af Koldings største erhvervsnetværk og få flere fordele, så sæt kryds ved tilmeldingen og vi vil kontakte dig. 

Mere fra Tech à la Carte-menukortet

04. september 2024
kl. 08:30 - 10:00
KUC
Konference 1
Ågade 27
6000 Kolding
Gratis for medlemmer
250 kr. for ikke-medlemmer
No-show-fee på kr. 250 kr.,- opkræves ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før arrangementsstart.
Tina Nikolajsen
tn@businesskolding.dk
21590221