Få 3 gode grunde til at bruge video i din markedsføring - godt krydret med tips og tricks til, hvordan du selv kan øge synligheden og effekten af dine videoer.

Nikolaj Holck fra Holckers vil komme ind omkring de forskellige faktorer, du skal være opmærksom på, når du arbejder med video i din markedsføring.
Video er i dag et af de største og vigtigste omdrejningspunkter inden for markedsføring - både i forhold til at kommunikere dit budskab, men også i forhold til at fange og fastholde din målgruppe. Men fordi konkurrencen om at få vist netop DIT content er stigende, så kræver det, at du har en klar plan for dit videomateriale. Både når det gælder redigering og eksekvering.

På denne workshop er der fokus på:
Få tre grunde til hvorfor video er et stærkt redskab i din markedsføring og hjælpe dig med at skabe stærke resultater, samt konkrete eksempler på hvad du selv kan optimere.

 • Hvorfor du skal benytte dig af video i din markedsføring
 • Hvad du kan gøre for at øge effekten af dine videoer
 • Hvilke overvejelser du skal gøre dig inden du går i gang, så din indsats skaber det bedste resultat


DETAILVÆRKET

Arrangementet er forbeholdt medlemmer af DETAILVÆRKET som er Koldings netværk for virksomheder der driver detailbutikker, restauration eller kulturinstitution. Er du endnu ikke medlem af DETAILVÆRKET, inviteres du til at blive en del af det GRATIS netværk.

Tilmelding

Ja, jeg accepterer betingelserne.

Håndtering af persondata i Business Kolding

Ved tilmelding, accepterer du samtidig, at Business Kolding (dataansvarlig) behandler dine indtastede data i tråd med persondataloven, og på nedenstående betingelser:

 • Dine indtastede oplysninger overføres og gemmes i Business Koldings interne IT-systemer
 • Oplysningerne indsamles og behandles ifm. arrangementshåndtering og efterfølgende erhvervsservice til den pågældende virksomhed
 • Oplysningerne gemmes i min. 5 år efter arrangementet, jfr. gældende lovgivning, herunder regnskabsloven
 • Eventuelle deltagerlister (navn og virksomhed) kan distribueres til arrangementets deltagere, samt oplægsholdere
 • Ved nogle arrangementer vil der blive taget billeder og video, som bruges ifm. medie- og presseomtale, og på Business Koldings hjemmeside og sociale medier
 • Oplysningerne behandles udelukkende af medarbejderne hos Business Kolding og videresælges ikke til tredjepart
 • Du har iflg. persondataforordningen ret til indsigt, sletning eller blokering af registrerede data eller indsigelse, og berigtigelse af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde er behandlet i strid med lovgivningen
 • Du kan klage over behandlingen af personoplysninger til Datatilsynet

Læs mere om Business Koldings persondatapolitik eller kontakt Business Kolding, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding. Tlf. 76 33 21 11, info@businesskolding.dk.

Ja, jeg vil gerne modtage nyheder og arrangementer.

Meld dig ind i DETAILVÆRKET her

28. august 2024
kl. 18:00 - 20:30
Pakhuset
Bornholm
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
Gratis
Niels-Arne Lauridsen
nal@businesskolding.dk
+45 2941 7132