Storytelling handler om at SKABE en fortælling – Storydoing handler om at VÆRE fortællingen. Vil du blive bedre til at fastholde dine kunder og følgeres opmærksomhed og gøre dem mere loyale?

Storydoing handler om at være fortællingen og samle kundernes og virksomhedens branding i ét.

Du bliver præsenteret for en række virksomhedscases samt forskellige værktøjer til at få den gode idé til events, kreative koncepter og til hvordan du kan skille dig ud fra dine konkurrenter.

Du lærer:

 • hvordan du involverer kunderne direkte i dit brands aktiviteter
 • hvordan du involverer dine kunder i konkrete oplevelser, så de skaber deres egne minder og historier
 • hvordan personlig interaktion mellem brandet og kunden kan styrke loyaliteten og tilknytningen.

Vi skal ikke bare fortælle historier. Vi skal skabe dem.

Underviser

Tanja Marek har i mere end 25 år arbejdet med marketing, kommunikation og events hos bl.a. BMW Import, Lemvigh-Müller, Buchreitz-Jensen A/S og Fuglsangcentret. Hun har ydermere været bladchef og ansvarshavende redaktør på Vamdrup Ugeblad. Fokus har altid været på at finde og skrive den gode historie.

I dag er hun ansat ved Business Kolding, hvor hun blandt andet skriver artikler om Koldings virksomheder til nyhedsbrevet, og så driver hun virksomhederne Idunivers.dk og IDlaboratoriet, der beskæftiger sig med henholdsvis events og kommunikation.

Marketing à la Carte

Marketing à la Carte præsenterer et menukort spækket med lette marketingemner, så du frit kan sammensætte lige præcis den menu, der passer til dig og din virksomhed. I syv serveringer kan du få en smagsprøve på forskellige marketingdiscipliner - alle tilsat en god portion netværk, sparring, faglig viden samt en lang række praktiske fif, som du kan gå hjem og bruge i din markedsføring med det samme.

Tilmelding

Ja, jeg accepterer betingelserne.

Håndtering af persondata i Business Kolding

Ved tilmelding, accepterer du samtidig, at Business Kolding (dataansvarlig) behandler dine indtastede data i tråd med persondataloven, og på nedenstående betingelser:

 • Dine indtastede oplysninger overføres og gemmes i Business Koldings interne IT-systemer
 • Oplysningerne indsamles og behandles ifm. arrangementshåndtering og efterfølgende erhvervsservice til den pågældende virksomhed
 • Oplysningerne gemmes i min. 5 år efter arrangementet, jfr. gældende lovgivning, herunder regnskabsloven
 • Eventuelle deltagerlister (navn og virksomhed) kan distribueres til arrangementets deltagere, samt oplægsholdere
 • Ved nogle arrangementer vil der blive taget billeder og video, som bruges ifm. medie- og presseomtale, og på Business Koldings hjemmeside og sociale medier
 • Oplysningerne behandles udelukkende af medarbejderne hos Business Kolding og videresælges ikke til tredjepart
 • Du har iflg. persondataforordningen ret til indsigt, sletning eller blokering af registrerede data eller indsigelse, og berigtigelse af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde er behandlet i strid med lovgivningen
 • Du kan klage over behandlingen af personoplysninger til Datatilsynet

Læs mere om Business Koldings persondatapolitik eller kontakt Business Kolding, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding. Tlf. 76 33 21 11, info@businesskolding.dk.

Mere fra Marketing à la Carte-menukortet

10. september 2024
kl. 08:30 - 10:00
KUC
Konference 0
Ågade 27
6000 Kolding
Gratis
No-show-fee på kr. 250 kr.,- opkræves ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før arrangementsstart.
Tanja Marek
tamar@businesskolding.dk
60776027