Kan man tjene penge på at gøre verden til et bedre sted? JA! Men der findes ikke en magisk opskrift alle blot kan følge blindt.

Der skal reelle forandringer til, hvis en virksomhed skal tjene penge på bæredygtighed. Den gode nyhed er, at det kan lade sig gøre for alle typer virksomheder at gøre bæredygtighed til et profitcenter og ikke bare en omkostning.

Der er mange forskellige veje til at aktivere bæredygtighedsarbejdet i virksomheder, så både klode, medmennesker og ikke mindst bundlinje profiterer af det. Fra dette indlæg går du også hjem med inspiration og indsigt i hvordan andre virksomheder og organisationer har lykkes med at gøre bæredygtighed til sund forretning

Steffen Max Høgh præsenterer konceptet Bæredygtighed Business, der bygger på hans praksiserfaringer, bogen Bæredygtig Business og podcasten af samme navn. Steffen Max Høgh stræber efter at forklare bæredygtighedsagendaen og de mange forskellige tendenser på en jordnær og interessant måde.

Business Kolding Go Green - Den Grønne Palette

I samarbejde med eksperter indenfor bæredygtighed inviterer Business Koldings Go Green netværk interesserede virksomheder til en palette af grønne inspirationsmøder.

Business Kolding Go Green er et gratis netværk for medlemmer i Foreningen Business Kolding, som vil sætte fokus på grøn omstilling, FN’s verdensmål, bæredygtighed mm. i deres virksomhed. Netværket er både for virksomheder, der er godt i gang med deres grønne omstilling, og dem, der endnu ikke er helt så langt. Skal du være med? Tilmeld dig her.

Tilmelding

Ja, jeg accepterer betingelserne.

Håndtering af persondata i Business Kolding

Ved tilmelding, accepterer du samtidig, at Business Kolding (dataansvarlig) behandler dine indtastede data i tråd med persondataloven, og på nedenstående betingelser:

  • Dine indtastede oplysninger overføres og gemmes i Business Koldings interne IT-systemer
  • Oplysningerne indsamles og behandles ifm. arrangementshåndtering og efterfølgende erhvervsservice til den pågældende virksomhed
  • Oplysningerne gemmes i min. 5 år efter arrangementet, jfr. gældende lovgivning, herunder regnskabsloven
  • Eventuelle deltagerlister (navn og virksomhed) kan distribueres til arrangementets deltagere, samt oplægsholdere
  • Ved nogle arrangementer vil der blive taget billeder og video, som bruges ifm. medie- og presseomtale, og på Business Koldings hjemmeside og sociale medier
  • Oplysningerne behandles udelukkende af medarbejderne hos Business Kolding og videresælges ikke til tredjepart
  • Du har iflg. persondataforordningen ret til indsigt, sletning eller blokering af registrerede data eller indsigelse, og berigtigelse af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde er behandlet i strid med lovgivningen
  • Du kan klage over behandlingen af personoplysninger til Datatilsynet

Læs mere om Business Koldings persondatapolitik eller kontakt Business Kolding, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding. Tlf. 76 33 21 11, info@businesskolding.dk.

Ja, jeg vil gerne modtage nyheder og arrangementer.

Den Grønne Palette

07. november 2024
kl. 08:30 - 10:00
Bæredygtighedshuset/Biblioteket
Slotssøvejen 4
6000 Kolding
Gratis
Niels-Arne Lauridsen
nal@businesskolding.dk
+45 2941 7132