I Kolding er der 4.500 studerende på de videregående uddannelser. Uddannelserne favner bredt – fra økonomi, IT og kommunikation til design og ledelse. Læs mere om, hvordan din virksomhed kommer i kontakt med de studerende.

Et samarbejde med én eller flere studerende kan være vejen til ny viden, flere hænder eller måske en kommende medarbejder.

Din virksomhed har her muligheden for at få løst konkrete projekter, ideer eller andre ad hoc-opgaver. Fordelen ved at have en studerende ansat, er, at din virksomhed kan trække på ekstra ressourcer, når det er nødvendigt. Dette er muligt, fordi de studerende har forholdsvis få forelæsninger, hvilket muliggør fleksible arbejdstimer.

For at kunne yde en ekstra service, har vi indgået et samarbejde med Syddansk Universitet, Designskolen Kolding og IBA og har derfor sat større fokus på samarbejdsmulighederne mellem Koldings universitetsstuderende og din virksomhed.

Vi tilbyder gratis rådgivning i processen med at definere, hvilke arbejdsopgaver der kunne være interessante for dig at få ekstra hjælp til, og med at finde den rette studerende til opgaven. Book et møde – så kommer en virksomhedskonsulent ud og fortæller om samarbejdsformer, studieretninger og jobfunktioner, som de studerende kan varetage.

Virksomhedskonsulenten hjælper også gerne med at lave stillingsopslaget og formidle det til de studerende.

Studentermedhjælpere
At ansætte en studentermedhjælper kan være med til at løse en akut situation i din virksomhed. Måske har I for travlt i hverdagen til at få løst en konkret opgave, eller også vil I gerne have det friske pust, som en studerende kan være. Se mere på SDU Jobbank.

Projektskrivning
Har din virksomhed brug for at blive set på med friske øjne? Business Kolding formidler kontakt til studerende, der brænder for at hjælpe.

Mange virksomheder ligger inde med projekter, som ville gavne effektiviteten, arbejdsglæden eller tallet på bundlinjen, hvis der var tid og ressourcer til at gå i dybden med dem.

Praktik
Går du med ideer, som du gerne vil have udlevet? Din virksomhed overvejer måske at udvide markedet, produktsortimentet, produktionsstyring eller mangler ekstra ressourcer i virksomhedens marketingafdeling.

Her har din virksomhed mulighed for at få løst nogle specifikke opgaver på en ny og inspirerende måde.

Business Lunch
To gange årligt inviterer Business Kolding, SDU Kolding, IBA Erhvervsakademi Kolding og Designskolen Kolding til Business Lunch, hvor du kan få en snak med engagerede studerende, der ønsker at samarbejde med din virksomhed.

Mange virksomheder har allerede haft stor glæde og gavn af Business Lunch og har efterfølgende fået en studerende tilknyttet. Det har enten været til studiejob, praktik eller projektskrivning om en problemstilling. Derfor er Business Lunch er et eftertragtet tilbud og virksomhedspladserne er udsolgte hver gang, så send gerne en mail, hvis du vil modtage en mail når der åbnes for tilmelding til Business Lunch.

Deltagelse er gratis, men du skal bidrage med mindst et opslag til studentersamarbejde. Der vil være kaffe og vand i løbet af dagen – og vi slutter af med en sandwich.