I Kolding er der omkring 5600 studerende, som er ved at tage en videregående uddannelse. Uddannelserne favner bredt – fra økonomi, IT, kommunikation, design og ledelse til sprogstudier.

Din virksomhed har her muligheden for at få løst konkrete projekter, ideer eller andre ad hoc-opgaver. Fordelen ved at have en studerende ansat, er, at din virksomhed kan trække på ekstra ressourcer, når det er nødvendigt. Dette er muligt, fordi de studerende har forholdsvis få forelæsninger, hvilket muliggør fleksible arbejdstimer.

For at kunne yde en ekstra service, har vi indgået et samarbejde med Syddansk Universitet, Designskolen Kolding og IBA og har derfor sat større fokus på samarbejdsmulighederne mellem Koldings universitetsstuderende og din virksomhed.

Vi tilbyder gratis rådgivning i processen med at definere, hvilke arbejdsopgaver der kunne være interessante for dig at få ekstra hjælp til, og med at finde den rette studerende til opgaven. Book et møde – så kommer en virksomhedskonsulent ud og fortæller om samarbejdsformer, studieretninger og jobfunktioner, som de studerende kan varetage.

Virksomhedskonsulenten hjælper også gerne med at lave stillingsopslaget og formidle det til de studerende.

Studentermedhjælpere
At ansætte en studentermedhjælper kan være med til at løse en akut situation i din virksomhed. Måske har I for travlt i hverdagen til at få løst en konkret opgave, eller også vil I gerne have det friske pust, som en studerende kan være. Se mere på SDU Jobbank.

Projektskrivning
Har din virksomhed brug for at blive set på med friske øjne? Business Kolding formidler kontakt til studerende, der brænder for at hjælpe.

Mange virksomheder ligger inde med projekter, som ville gavne effektiviteten, arbejdsglæden eller tallet på bundlinjen, hvis der var tid og ressourcer til at gå i dybden med dem.

Praktik
Går du med ideer, som du gerne vil have udlevet? Din virksomhed overvejer måske at udvide markedet, produktsortimentet, produktionsstyring eller mangler ekstra ressourcer i virksomhedens marketingafdeling.

Her har din virksomhed mulighed for at få løst nogle specifikke opgaver på en ny og inspirerende måde.

Erhvervsdating
Erhvervsdating er et arrangement, hvor Koldings virksomheder får mulighed for at møde byens studerende face-to-face. Vi laver både erhvervsdating på Syddansk Universitet, Designskolen og IBA.