Anti-virus, anti-malware, password, multifaktor validering og back-up. Hvordan sikrer du din virksomhed bedst muligt fremover?

Få styr på de grundlæggende opmærksomhedspunkter, når Mikkel Bossen og John Guldager Ravn giver en række gode råd til optimering af din IT-sikkerhed. 

Udover at det tekniske selvfølgelig skal være på plads, ligger en stor del af IT-sikkerhed også i vores adfærd, brugen af sund fornuft samt gode vaner. 

Vi kommer bl.a. omkring:

  • Løbende opdatering af software
  • Anti-virus og anti-malware
  • Pas på phishing
  • God password-kultur
  • Multifaktor-validering
  • Backup: synkronisering og sikkerhedskopiering
  • Cyberforsikring
  • Hold dig opdateret på viden

Underviser
Oplægsholderne er Mikkel Bossen og John Guldager Ravn.

Mikkel Bossen har udarbejdet sikkerheds-løsninger for 7 af de 10 største virksomheder i Danmark og er CTO hos nLogic Danmark. nLogic Danmark er netværks- sikkerheds- og datacenterleverandør til private og offentlige virksomheder og organisationer. 

John Guldager Ravn, Iværksætter og daglig leder af 3 selskaber, hvoraf de to arbejder med IT (GreyIT og NextGenIT). De løser dagligt større som mindre IT-opgaver for selskaber fra 1 ansat til ca. +2.000 ansatte. IT-sikkerhed fylder en del i deres opgave portefølje, men både GreyIT og NextGenIT løser også helt almindelig IT-support opgaver, leveringer af kontor IT, Microsoft licenser, Kontor IT og infrastruktur som Servere/SAN miljøer, netværksløsninger etc.

Tech à la Carte
Tech à la Cartes menukort præsenterer otte serveringer, hvor du kan få en smagsprøve på forskellige tech-emner for nybegyndere. Du sammensætter selv lige præcis den menu, der passer til dig og din virksomhed. 

Alle serveringerne er tilsat en god portion netværk, sparring, faglig viden samt en lang række praktiske fif. Tech à la Carte er for dig der er nysgerrig og gerne vil have en grundig introduktion med konkrete eksempler og forklaringer som man ikke behøver en tech-ordbog for at forstå. 


Gratis for medlemmer - åbent for alle
Tech à la Carte præsenteres af Foreningen Business Kolding og er gratis for medlemmer af Foreningen, men alle interesserede er velkomne.

Hvis du tilmelder dig uden at være medlem af Foreningen Business Kolding, vil du få tilsendt et link til køb af billet. Billetter koster 250 kr. pr. servering (inkl. moms). 

Medlemskab af Foreningen Business Kolding koster fra 1.250 kr. (inkl. moms). Efter 1. juli er der halv pris på medlemskab resten af året, og der kan muligvis være en økonomisk fordel ved at melde dig ind, hvis du ønsker at deltage i flere serveringer. 

Vil du gerne være en del af Koldings største erhvervsnetværk og få flere fordele, så hjælper vi dig gerne med indmeldelse

 

Mere fra Tech à la Carte-menukortet

Tilmeldingsfristen er overskredet.

Kontakt Tanja Marek på email tamar@businesskolding.dk eller tel 60776027

15. november 2024
kl. 08:30 - 10:00
Pakhuset
Bornholm
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
Gratis for medlemmer
250 kr. for ikke-medlemmer
No-show-fee på kr. 250 kr.,- opkræves ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før arrangementsstart.

Tilmeldingsfristen er overskredet.

Tanja Marek
tamar@businesskolding.dk
60776027