Gennem de sidste 2 år har vi i Visit Kolding sammen med Christiansfeld Centret arbejdet tæt sammen med Nationalpark Vadehavet og Kongernes Jelling i samarbejdet om Verdensarvssteder i Syddanmark.

2. november 2018

Projektet arbejder med aktiviteter og udvikler produkter, der understøtter udvikling af bæredygtig turisme i tilknytning til de tre syddanske verdensarvssteder.

Der er fokus på udvikling af produkter og tiltag, der kan tiltrække internationale gæster og synliggøre de tre verdensarvssteder i Syddanmark for borgere og aktører i området.

Sidste år sendte vi avisen: Vores Verdensarv på gaden, der blev husstandsomdelt i Syddanmark, og deltog i foråret på turisme messen i Hamborg. Lige nu arbejdes der intenst på en verdensarvsfilm, der filmes her i efteråret og en Contentpool. Contentpoolen vil blive tilgængelig for alle, og her kan hentes billeder, tekst og andet materiale, som I kan bruge i egen markedsføring og på egne sociale medier.

Filmen tager tre generationer med på tur rundt og opleve de 3 steder og skal samtidig med at vise de unikke steder frem, og også synliggøre at stederne ligger mindre end en time fra hinanden.

Læs UNESCO avisen her