Hele erhvervslivet er påvirket af den aktuelle udbredelse af coronavirus. Derfor stiller Business Kolding i samarbejde med IBC, Hansenberg, VUC, AMU og Kolding Kommune nu skarpt på erhvervslivets muligheder for håndtering af Covid-19 ved at tilbyde forskellige webinarer.

Det er i trange tider, at man skal bygge nye skibe, skulle efter sigende have været en talemåde i Maersk i sin tid. Og det samme kan siges om kompetenceudvikling. Men det kræver, at vi er klar inden de trange tider rammer – eller i hvert fald at vi tager os tid til at blive klar. For mens tilfældig kompetenceudvikling uden strategisk retning kan være værdifuldt for den enkelte og tjene kortsigtede hensyn i virksomheden, er det sjældent det, der får virksomheden til at stå stærkest på den anden side af en krise.

På dette webinar fortæller direktør for IBC, Jens Gamauf, og direktør for voksen- og efteruddannelse på IBC, Kirsten Jensen, om hvordan kriser og strategisk kompetenceudvikling bør følges hånd i hånd.

Målgruppen er alle, der er involveret i virksomhedens kompetenceudviklingsarbejde, lige fra TR’er, ledere og HR, til den alment interesserede deltager.

Lyder det som noget for dig, så kan du deltage ved at klikke på følgende link
Webinar - strategi og kompetenceudvikling i en krisetid

Webinaret starter den 2. april 2020 kl. 9.00 og afholdes som et webinar via Zoom.

Har du spørgsmål, kontakt

Tel +45 6077 6027
tamar@businesskolding.dk
Erhvervskoordinator

Tanja Marek

02. april 2020
kl. 09:00 - 10:00
WEBINAR
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Tanja Sørensen Marek
tamar@businesskolding.dk
6077 6027