Hvert år kåres en person som Årets Koldingborger. Vi leder efter en person, der har Kolding DNA i årene. Som er stolt af byen, og som er med til at profilere den uden for kommunegrænsen.

Vi leder efter ham/hende, der har gjort noget for Kolding, enten internt i kommunen, eller eksternt ved at have sat Kolding på landkortet.

Der er to kriterier, som SKAL være opfyldt, for at personen kan komme i betragtning:

  • Borgeren skal have gjort en særlig indsats for byen og Kommunen
  • Borgeren gør Kolding kendt ud over by- og kommunegrænsen

Lever din kandidat op til kravene, så send os en indstilling senest den 26. november 2018. Husk at vi skal bruge argumenterne for, hvorfor og hvordan personen har profileret Kolding Kommune.

Sidste år var det Hoteldirektør Peder J. Madsen, der løb med titlen som Årets Koldingborger 2017. Peder J. Madsen er et fantastisk eksempel på, hvordan man som tilflytter kan blive en meget værdsat og respekteret erhvervsleder og som person kan være en særdeles fornem ambassadør for Kolding Kommune.

Årets Koldingborger afsløres ved Business Koldings Nytårskur, som afholdes på Koldinghus den 4. januar 2019.

Peder J. Madsen - Årets Koldingborger 2017

Indstilling til Årets Koldingborger 2018

Kandidat

Indstillet af

Andre nyheder

Indstil din kandidat nu - AWARD´19

Du har nu mulighed for at indstille din kandidat til de forskellige priser, når der afholdes Awardshow den 28. februar 2019.

Indstilling til Årets Virksomhed 2018

Den 28. februar 2019 er der Awardshow, hvor Koldings erhvervsliv skal hyldes. Årets Virksomhed 2018 vil blive kåret og du har nu mulighed for at indstille din kandidat.

Indstilling til Årets Initiativpris 2018

Den 28. februar 2019 er der Awardshow, hvor Koldings erhvervsliv skal hyldes. Årets Initiativpris 2018 vil blive kåret og du har nu mulighed for at indstille din kandidat.

Indstilling til Årets Turisme Virksomhed 2018

Den 28. februar 2019 er der Awardshow, hvor Koldings erhvervsliv skal hyldes. Årets Turisme Virksomhed 2018 vil blive kåret og du har nu mulighed for at indstille din kandidat.