NEXTTECH VISION: Nordens stærkeste videncenter for 3D print produktion, der sikrer virksomhedernes konkurrencekraft.

NEXTTECH er åbnet og står klar til at hjælpe din virksomhed videre med viden, uddannelse og netværk.

Hos NEXTTECH vil produktionsvirksomheder fra Trekantområdet og det øvrige Danmark, viden institutioner, leverandører af 3D printere / scannere / materialer og andre interessenter i et tæt samarbejde producere, udvikle, forske og uddanne inden for 3D prints professionelle anvendelse på produktionsniveau.

Der vil desuden blive arbejdet med de forretningsudviklingsmæssige perspektiver forårsaget af 3D print teknologi for en række andre brancher.NEXTTECH har indgået aftale med Aalborg Universitet, Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, som videns- og forskningspartner. En lang række andre tekniske uddannelser på forskellige niveauer forventes tilknyttet NEXTTECH.

Foreningen Business Kolding som erhvervsforening med 530 medlemmer, og herunder mange af Kolding Kommunes 150 produktionsvirksomheder og andre virksomheder som vil blive påvirket af 3D print teknologien, står bag opstarten og udviklingen af NEXTTECH.

Trekantområdet Danmark er Danmarks Produktionscentrum, og har som sådan stor fokus på digitaliserings- og automatiseringsmuligheder – herunder 3D print teknologi.

Trekantområdet Danmark og de 7 kommuner i samarbejdet støtter op omkring NEXTTECH, og vil have en repræsentant i bestyrelsen. En bestyrelse som ved stiftelse desuden vil bestå af repræsentant fra produktionsvirksomhederne, Aalborg Universitet og Business Kolding.

Er du interesseret i at vide mere om NEXTTECH og tage en dialog om dine muligheder som medlem eller partner? Kontakt Karsten Friis Hansen på mobil 2536 3722 eller mail  kfh@nexttech.dk.

 

NYHEDER & PRESSEMEDDELELSER:

Fuldt hus til åbning af NEXTTECH

Læs artikel fra Ingeniøren

NEXTTECH har ansat visionær direktør

Nyt samarbejde bringer produktionsvirksomheder i front med 3D

Læs artikel fra Børsen på borsen.dk (kræver abonnement) eller download dem som PDF.