Kom med på virksomhedsbesøg hos From Grafisk og IDÉ House of Brands, og blive klogere på, hvordan du kan skille dig ud fra konkurrenterne.

Vi besøger først From Grafisk, og giver dig mulighed for at komme med bag kulisserne, hvor du ser hvor mange hænder, der rører i gryden fra modtagelsen af en fil, til du står med din tryksag i hånden. Du får en rundvisning i trykkeriet, vi snakker om forskellige papirtyper, og så bliver du inspireret af en lang række færdige tryksager.

From Grafisk er et trykkeri med mange års erfaring inden for offsettryk, digital print og tryk af storformat, grafiske opsætninger og meget mere.

De løser både store og små opgaver, uanset om der er tale om dine første visitkort eller når virksomheden skifter designlinje på brevpapir, kuverter og skriveblokke. De er også leveringsdygtige i storformater til messer, events eller konferencer. Kort sagt, så hjælper de dig gerne med det hele også de skæve ideer, der kræver noget særligt.

Derefter går vi ind og besøger naboen. IDÈ House of Brands er Nordens største totalleverandør af firmatøj, merchandise og firmagaver. Dit logo er, sammen med dit valg af farve og design, skabt til at identificere dit brand eller mærke. At forære produkter med logo væk, er den billigste markedsføring ifølge Global Advertising Speciality.

 • 88% husker afsenderen af produktet, selv efter 12 måneder
 • 50% fører til forøgede forretningsmuligheder
 • 83% kan lide at modtage profilprodukter

Vi besøger IDÈ House of Brands I deres showroom, nabo til From Grafisk, hvor du vil kunne se masser af muligheder for, hvordan du kan forkæle dine kunder eller lave en sjov gimmick.

Marketing á la Carte

Marketing á la Carte præsenterer et menukort spækket med lette marketingemner, så du frit kan sammensætte lige præcis den menu, der passer til dig og din virksomhed. I elleve serveringer kan du få en smagsprøve på forskellige marketingdiscipliner - alle tilsat en god portion netværk, sparring, faglig viden samt en lang række praktiske fif, som du kan gå hjem og bruge i din markedsføring med det samme.

Når du deltager på et af arrangementerne på menukortet, får du en invitation til Marketing á la Cartes LinkedIn-gruppe. 

Her vil vores dygtige oplægsholdere og spændende cases komme med ekstra ingredienser til din marketinggryde, og du får mulighed for online sparring med et fællesskab af andre marketinginteresserede. 

NB! Der er maks. plads til 15 deltagere på denne workshop. 

Tilmelding

Ja, jeg accepterer betingelserne.

Håndtering af persondata i Business Kolding

Ved tilmelding, accepterer du samtidig, at Business Kolding (dataansvarlig) behandler dine indtastede data i tråd med persondataloven, og på nedenstående betingelser:

 • Dine indtastede oplysninger overføres og gemmes i Business Koldings interne IT-systemer
 • Oplysningerne indsamles og behandles ifm. arrangementshåndtering og efterfølgende erhvervsservice til den pågældende virksomhed
 • Oplysningerne gemmes i min. 5 år efter arrangementet, jfr. gældende lovgivning, herunder regnskabsloven
 • Eventuelle deltagerlister (navn og virksomhed) kan distribueres til arrangementets deltagere, samt oplægsholdere
 • Ved nogle arrangementer vil der blive taget situationsbilleder, som bruges ifm. medie- og presseomtale, og på Business Koldings hjemmeside og sociale medier
 • Oplysningerne behandles udelukkende af medarbejderne hos Business Kolding, de offentliggøres ikke, og videresælges ikke til tredjepart
 • Du har iflg. persondataforordningen ret til indsigt, sletning eller blokering af registrerede data eller indsigelse, og berigtigelse af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde er behandlet i strid med lovgivningen
 • Du kan klage over behandlingen af personoplysninger til Datatilsynet

Læs mere om Business Koldings persondatapolitik eller kontakt Business Kolding, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding. Tlf. 76 33 21 11, info@businesskolding.dk.

COVID-19:
Vi forbeholder os ret til at ændre fysiske arrangementer til webinarer, såfremt situationen gør, at det ikke er muligt at mødes fysisk.
Ved fysiske arrangementer i Pakhuset er der begrænset antal deltagere, så det er muligt at holde afstand.

Marketing á la Carte - fra menukortet

05. maj 2021
kl. 08:30 - 10:00
From Grafisk
Gejlhavegård 23
6000 Kolding
Gratis
Tanja Marek
tamar@businesskolding.dk
60706027