AFLYST! Verden står over for en lang række miljøudfordringer og klimaforandringer, samtidig med at forbrugerne stiller større krav til virksomhederne om bæredygtighed med respekt for FN's verdensmål, men hvordan kommer din virksomhed i gang med det arbejde?

Arrangementet er aflyst pga. den nuværende COVID-19 situation!

Arbejdernes Landsbank Erhverv og Business Kolding sætter fokus på samspillet mellem forretning, klima og verdensmål. Vi har inviteret personligheder og virksomheder, der har erfaring med bæredygtig omstilling, til at fortælle, hvordan man konkret tager hul på den proces.

Deltag på dette erhvervsseminar, hvor det handler om at gøre FN's verdensmål anvendelige for din virksomhed og dermed skabe en konkurrencemæssig fordel.

Tidligere formand for FN's generalforsamling Mogens Lykketoft giver et topaktuelt indblik i FN's arbejde med de 17 verdensmål og sætter dem i nutidigt perspektiv. Derudover kommer adm. direktør Jens Broch, Sunset Boulevard, og giver os en indsigt i, at omstilling til bæredygtighed og evnen til at tjene penge ikke er to modpoler – tværtimod! Sunset Boulevard er landets største danskejede fastfoodkæde og de har vist, at bæredygtighed og grøn omstilling kan skabe vækst og solide resultater.

Deltag på vores erhvervsseminar og få en klar forståelse og viden om verdensmålene, værktøjer til at forandre din virksomhed og få håndgribelige eksempler fra den virkelige verden. Du går ikke tomhændet hjem!

Du er velkommen til at invitere op til 2 samarbejdspartnere med til arrangementet.

Program
16:00

Ankomst og kaffe/te

16:30

Velkomst og introduktion
v/ Michael Bitsch Jakobsen og Anders Christian Overvad

16:45

FN's Verdensmål
v/ Mogens Lykketoft

18:00

Pause med kaffe/te

18:15

Sunset Boulevard - grøn omstilling som vækstdriver
v/ Jens Broch

19:00

Afslutning
v/ Michael Bitsch Jakobsen

19:10

Netværk og servering af en let anretning

24. november 2020
kl. 16:00 - 19:30
Pakhuset
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Michael Bitsch Jakobsen
mbj@al-bank.dk
+45 3848 4361
Begrænset antal pladser, som fordeles efter først-til-mølle